Tam Yumurtlama günündemi birlikte olmak gerekiyor

ebru26

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2010
1.616
1
0
İstanbul
lütfen lütfen lütfen okuyan yorumunu yapsın kızlar :( şuan yine adet oldum zaten çok moralim bozuk
tam yumurtlama günündemi birlikte olmak lazım yoksa bikaçgün önce veya sonramı
nasıl olucak mesela benim bidahaki yumurtlama günüm 17 haziran tam 17 sindemi birlikte olmamız lazım?????
bilenler cevaplarsa çok sevap kazanmış olcaklar yaaa:(:(:(:(akannehir:Saruboceq::1no2:

cnm benim bildiğim hastalığın bittikten sonraki ilk 10gün ilşikiye qiriyorsun ayaqa hemen kalkma yat ayaklarını kaldır. ben tedavi gördüm doktorum böyle demişti....inşallah hayırlısıyla hamile kalırsın cnm:ecrin_bebek:

yumurtlama gününü hesaplamayın.adetten sonra gün aşırı ilişkiye girin.20.güne kadar yumurtlayabilirsin aman 14-17 günler arasıydı geçti diye düşünme geç yumurtalayabilirsinde benimki öyle oldu.benim hissettiğim belirtiler ateş basması ve akıntı vardı demek denk geldi hamileyim şimdi.stres yapma çok etkiliyor.

yumurtlama gününü hesaplamayın.adetten sonra gün aşırı ilişkiye girin.20.güne kadar yumurtlayabilirsin aman 14-17 günler arasıydı geçti diye düşünme geç yumurtalayabilirsinde benimki öyle oldu.benim hissettiğim belirtiler ateş basması ve akıntı vardı demek denk geldi hamileyim şimdi.stres yapma çok etkiliyor.

allahım analı babalı büyütsün maşallah :nazar: ewet sana katılıyorum stres çok etkiliyorr
kaç haftalık hamilesin şimdi?

gün aşırı ilişki olursa hiç bi günü boş geçirmemiş olursunuz

bence en önemlisi stres yapmamak. Biliyorum insanın elinde değil ama kendinizi muhakkak olacak diye kasmayın. 9 yaşında kızım var. ıkinci bebeği 2010 ocaktan itibaren düşünmeye başladık ..her ay yumurtlama günü takibi yaparak. Ama her seferinde hüsran oldu.. sinirlerim bozuldu.. Daha sonra mayıs ayında farklı nedenlerden dolayı bebek fikrini ertelemeye karar verdik. Ama nasılsa olmuyo diye korunmadık. sadece 2 kez beraber olduk .. hangi günlerde olduğumuza bile dikkat etmedik. Ve şimdi hamileyim. Ayrıca hamile kalkmamak için hiç yatmadım hemen kalkıp banyo yaptım.
Demekki herşey strestenmiş. Hazırlıksız olduğu için önce çok üzüldüm ama sonra nasip böyleymiş dedim.
kendini sakın sıkma, herşey zamanı gelince oluyomuş demekki onu anladım.

Son düzenleme:
haklısınız arkadaslar çok sağolun en mantıklısı gün aşırı beraber olmak bu ayda bunu denicem 1 ay sonra sonucu buraya yazarım

arkadaslar ben kendımde yumurtlama donemımı anlamıyorum . sız nası gunu gunune bunu bılıyosunuz varmı bı yontemı

sml 81 arkadasım kaç günde bir adet oluyorsun onu bana yaz ben sana özelden yumurtlama gününü yazarım mesela benim adetim 28 günde bir olurum şöyle hesaplayacaksın adetinin ilk gününden başalayarak 14 gün say o 14.gün senin yumurtlama günün mesela; benim adet günüm 4 haziran 4 hazirandan itibaren sayıyorum 14 gün 17 hazirana geliyor ok:)

ebrucum bılgı ıcın tesekkur ederım. ama bende pco oldugu ıcın bıraz duzensız oluyo.. ama genelde mesela 1 hazıranda olduysam ertesı ay bu ayın bıtım tarıhıne yakın oluyo mesela 1 hazıranda olup 7 hazıranda bıtıyosa 6,7,8 gıbı oluyo.

TAM 17. GÜN YUMURTLAMAM VAR diYEMEZSİN değişiyor genelde :))

cnm benim bildiğim hastalığın bittikten sonraki ilk 10gün ilşikiye qiriyorsun ayaqa hemen kalkma yat ayaklarını kaldır. ben tedavi gördüm doktorum böyle demişti....inşallah hayırlısıyla hamile kalırsın cnm:ecrin_bebek:

gun asiri derken bir gun var bir gun yokmu oluyo bnde cok istyrm bi bebegm olsn bi sene oldu yok sanirm yumurtlma gnu tuttrmiorm ynls yapiorm cok morelm bozluyo 2 eltmn bebisini seviorm 2de yeni hmis oldu:( off

dlb en garantisi gün aşırı birlikte olmak yani birgün berbaer olucaksın ertesi günü olmucaksın 1 ay boyunca böyle gidicek çünkü spermler rahimde 2-3 gün canlı kalabiliyor gün aşırı olduğu zaman rahimde sürekli sperm hazırda bekliyor olacak ve yumurtladığın an allahta nasip ederse hamiş kalacaksın canım bu arada dua et en güzel şey allahtan istemek Allah bişeye ol dediği zaman o hemen olu verir cnm güzel haberlerini bekliyorum:ecrin_bebek:

dlb en garantisi gün aşırı birlikte olmak yani birgün berbaer olucaksın ertesi günü olmucaksın 1 ay boyunca böyle gidicek çünkü spermler rahimde 2-3 gün canlı kalabiliyor gün aşırı olduğu zaman rahimde sürekli sperm hazırda bekliyor olacak ve yumurtladığın an allahta nasip ederse hamiş kalacaksın canım bu arada dua et en güzel şey allahtan istemek Allah bişeye ol dediği zaman o hemen olu verir cnm güzel haberlerini bekliyorum:ecrin_bebek:

cok sagol icimi rahtlttn allah gonlumuze gore versin aminnnnnnnnnn

Back
X