Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu boyadan alıp boyasam bu renk tutar mı pekii. koyu saçlara özel sanırım hem benim saçım da yandaki ton gibi. :26::26::26::26::26::26::26:
Canım bununla istediğin tonu yakalayabilirsin gibime geliyo lorealda bu ton var mı bilmiyorum thalia'ya sor o yardımcı olur sana
Eki Görüntüle 748979
Hangi boyadan ? Bende cok merakliyim bu boya konusuna o yuzden boyayla ilgili bi konu olunca cok dikjatomi cekiyor)
mesaj atarak sordum ama döner herhalde . ya bişiyi kafaya aktım mı takıyorum bu huyumu hiç sevmiyorum bi defa boyama düşüncesine girince ya boyucam ya boyucam....ve eminim ki en sonunda hüsrana uğruyarak çıkıcam bu işten.. işte o yüzden yardım istiyorum .burda kuaförler 180-200 civarı boyuyolar gideyim ama ya olmasa naparımmmm ..
Simdi baktimda o boyaya icinde acici varmis hem boyayip hem aciyormus kullananlar memnun kalmamis turuncu yapmis buyulu kahveye boyama bence gogleden bi arastir sende istersenq
loreal küllü koyu kahveye bi bak canım istersen. ama markayı denemedim. sadece o renk ben de istemiştim bi ara ve başka markalarda bulamadım. palette mesela bence en iyi marka ama onda yok sanırım. yani küllü koyu kahvesi varsa da böyle olmuyordu, öyle bişidi okumuştum yani. ama bak sen yine de.