Tamamen kopan ilişki düzelir mi

Sevgilisevginerdesin

Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2016
131
51
13
41
Sevgili bayanlar eşimle aramız çok kötüydü iki haftayı geçkindir küsüz aslında konuşuyoruz ama soğukkkk içimde herşeyin bittiğini hissediyorum saygım sevgim guvenim belki de onunda bitti bilmiyorum öyle kırıcı bi insan ki aslında sorsan hiç kötü sözüm yok falan der ama hersey söz değilki bazen yaptığın bi hareket bazen yapmadığın bişey düşüncesizliğin vs hepsi bi hakaret aslında küs olmaktan nefret ediyorum ama inanın ki içimden hiçbişey gelmiyor sanırım beni de alıştırdı bbu durumaa.

Benim sorum şu herşey bitti bu evlilik artık iflah olmaz dediğiniz noktaya geldiniz mi geldiyseniz kısaca sebebi neydi düzeldi mi

Yani böyle olup da düzelen var mı sadece bunj merak ediyorum kocasından soğuyup tekrar sevebilen var mı

Yoksa kopunca kopuyor mu yani boşanmalı mı.

bisey kopunca kopuyor sanki.. kirginliklari düzeltmeye karsilikli caba sarf edilmezse tek tarafli kalirsa nasil düzelir bilemedim.. Allah yardimciniz olsun.

Gercekte icinde sevginin de sayginin da bittigini hissediyosan eskisi gibi olman cok zor. Icinde biseler kirilinca toparlayamiyosun o kiriklari konussanda kussende kaliyo icinde bi yerlerde ve en ufak tartisma da en ufak huzursuzluk da cikageliyo o kirikliklarin.. unutamiyosun. Bizde esimle iki gune bi tartisiriz ama son zamanlarda sayginin bittigini hissediyorum. Bi insan kizarsa gecer bi sekilde gonlun alinir ama kirilinca soguyunca gecmiyo malesef...

Önemli bir olay,bir dönüm noktası gerekli bence. Hani bir sevdiginin kaybi, bir iflas bir hastalık vs vs gibi. O zamanlarda herkesten daha yakin durabiliyorsa ve birbirine sıkıca sarılabiliyorsa ask da güven de yerine gelir bence.

Yahut ona aşık olmanızı saglayan sey neydi, onun da size aşık olmasıni saglayacak sey.. bunları yeniden canlandırarak olabilir.

Sen hissetmişsin zaten. Aynen böyle oluyor işte. Artık yapılacak birşey yokmuş gibi geliyor. Söylenecek herşey söylenmiş, yapılacak herşey yapılmış ama karşı tAraf haklılığında israrcı. Sizi bir anlatıyor sanki hiç tanımadığınız biri. Kendisini bir anlatıyor o kişiyi de siz tanımıyorsunuz. Ayrı dünyalarda yaşıyorsunuz çünkü karşı taraf öyle istiyor. Sizinle aynı fikirde olsa bile kabul etmiyor, sizi görmemezlikten geliyor bağları koparmaya çalışıyor. Vsvsvs sizi o kadar yoruyor ki pes ediyorsunuz.

Gercekte icinde sevginin de sayginin da bittigini hissediyosan eskisi gibi olman cok zor. Icinde biseler kirilinca toparlayamiyosun o kiriklari konussanda kussende kaliyo icinde bi yerlerde ve en ufak tartisma da en ufak huzursuzluk da cikageliyo o kirikliklarin.. unutamiyosun. Bizde esimle iki gune bi tartisiriz ama son zamanlarda sayginin bittigini hissediyorum. Bi insan kizarsa gecer bi sekilde gonlun alinir ama kirilinca soguyunca gecmiyo malesef...

Canım çok üzüldüm. Bence bizim gibi buduruma gelenleri ancak büyük bir ayrılık tekrardan birbirine bağlayabilir yoksa çok zor sanmıyorum bir daha eskisi gibi olabilirmiyiz bilmiyorum ama bunu aşan hiç yok mu ya boynunu büküp sevgisiz bi evlilik mi yürüteceğiz iki yabancı gibi yoksa boşanacakmıyız baska care yok mu ki

Önemli bir olay,bir dönüm noktası gerekli bence. Hani bir sevdiginin kaybi, bir iflas bir hastalık vs vs gibi. O zamanlarda herkesten daha yakin durabiliyorsa ve birbirine sıkıca sarılabiliyorsa ask da güven de yerine gelir bence.

Yahut ona aşık olmanızı saglayan sey neydi, onun da size aşık olmasıni saglayacak sey.. bunları yeniden canlandırarak olabilir.

Artık öyle umutsuzum ki benim gibi umutlu zorlukları seven bi insan bile pes etmek üzere artık çok yoruldum ve çok mutsuzun üzgünüm demiyorum mutsuzum artık

Sen hissetmişsin zaten. Aynen böyle oluyor işte. Artık yapılacak birşey yokmuş gibi geliyor. Söylenecek herşey söylenmiş, yapılacak herşey yapılmış ama karşı tAraf haklılığında israrcı. Sizi bir anlatıyor sanki hiç tanımadığınız biri. Kendisini bir anlatıyor o kişiyi de siz tanımıyorsunuz. Ayrı dünyalarda yaşıyorsunuz çünkü karşı taraf öyle istiyor. Sizinle aynı fikirde olsa bile kabul etmiyor, sizi görmemezlikten geliyor bağları koparmaya çalışıyor. Vsvsvs sizi o kadar yoruyor ki pes ediyorsunuz.

Sonra ne oluyor siz de yaşadınız mı bunları inanamıyorum

Evliliklerde yada uzun süreli ilişkilerde bu tarz bi kopukluk olduğu zaman kolay toparlanmıyor, daha doğrusu toparlanamıyor.
Çünkü çok uzun süredir birlikte olduğunuz için milyonlarca kez aynı tartışmalar yapılmış, aynı sözler söylenmiş, aynı sahneler yaşanmış oluyor.
Hala daha bu kadar kopma noktasına getiren taraf kimse, demek ki onun algısı, anlayışı bu. Bi yerden sonra bittiyse uzatmamak gerekiyor. Aynı şeyleri sil baştan yaşamanın manası yok. Aynı sözler, aynı konuşmalar, aynı yakınlaşmaya anlaşmaya çalışma süreci.
Tamamen işe yaramayan boşa kayıp vakit. En ufak sorunda bütün haksızlıklar ister istemez dökülüverecek ortaya. Bütün o biriken kırgınlıklar saçılacak. Daha yorulacaksın daha çok üzüleceksin daha çok keşke diyeceksin.
Hiç gerek yok.

Sevgili bayanlar eşimle aramız çok kötüydü iki haftayı geçkindir küsüz aslında konuşuyoruz ama soğukkkk içimde herşeyin bittiğini hissediyorum saygım sevgim guvenim belki de onunda bitti bilmiyorum öyle kırıcı bi insan ki aslında sorsan hiç kötü sözüm yok falan der ama hersey söz değilki bazen yaptığın bi hareket bazen yapmadığın bişey düşüncesizliğin vs hepsi bi hakaret aslında küs olmaktan nefret ediyorum ama inanın ki içimden hiçbişey gelmiyor sanırım beni de alıştırdı bbu durumaa.

Benim sorum şu herşey bitti bu evlilik artık iflah olmaz dediğiniz noktaya geldiniz mi geldiyseniz kısaca sebebi neydi düzeldi mi

Yani böyle olup da düzelen var mı sadece bunj merak ediyorum kocasından soğuyup tekrar sevebilen var mı

Sizi bu duruma getirdi sorun ne bence arada şiddet hakaret aldatma olmadığı sürece her evlilik düzelir

Ben de evlililiğimin başında eşimle küsmüştüm hatta beni arayıp adliyeye gidip boşanma dilekçesi vereceğim demişti şimdi dünya tatlısı 6 aylık bi kızım var kocam da eskisinden çok daha iyi:KK68:

Hamile falan mısın ya da bu aralar çok mu alıngansın

Eşini seviyorsan kazanmaya çalışıyor asla 3.şahıslar araya sokma

Back
X