Tamamen kopan ilişki düzelir mi

Bende evlendim boşandım... Bir sene sürdü son derece sorumsuz, lakayık, benden bi haber birisiydi maalesef. İki sene nişanlı kaldık askere gittiği için çok fazla vakit geçirememiştik. Aslında anladım ama düzelir diye umursamadım. Ama düzelmedi git gide dibe battık. Yalan, umursamazlık, sorumsuzluk... Soğudukdan sonra bi daha toplanamadık çok uğraştım ama baktım gitmeyecek kendimi hırpalıyorum ailem benden beter oldu oda anlattığımdan değil gördükleri kadarıyla... Hakkınızda hayırlısı olsun çok zor sevgi saygı bitince arayada aşılamaz derecede soğukluk girdi mi zor... Kimse evliliği bitsn istemez ama iki taraf içinde çekilmez bi hayat olmuşsa gitmiyor be arkadaşım ama çok iyi düşün toplanacak bişeyler varsa düşün lütfen...

Ben küsmekten nefret ederim ama inan içimden gelmiyor bir adım atmak elini tutmak unutamıyorum çok üzgünüm adam gibi gelip konuşsa belki düzelirim ama eşim asla bunu yapmaz biliyorum

kac yillik evlisiniz?
bu tamamen aradaki sevgi baginin kuvvetiyle alakali.
mesela bende esimin kirici biri oldugunu dusunuyorum ama bende kiriciyim sanki..
iyi yanlari kotu yanlarini bastiriyor bana gore,zaten mukemmel bi insan olmasini beklemiyorum da,cunku bende az degilim :KK45:
sanirim kendine ozelestiri yaptikca karsi tarafi da anlamaya basliyor insan ve bi sekilde tabiri caizse yuvarlanip gidiyor.
ilk gunku aski meski aramak filan bunlari kafamdan sildim ben,ayaklarim yere basiyor,evlat sorumlulugu geldi ustume hamdolsun.
ama eger adamin gozunun ustunde kasi var diye sana gicik gelmeye basladiysa orda durmak lazim,cunku bu sevginin bitmis oldugunu gosterir.
o zaman evliligi yurutmek mantikli mi?
mantikli olabilir hayata tek basina sil bastan baslamak istemeyenler icin ama ne kadar kalbe gonule sigar boyle bi yasam orasi tartisilir.
ask demiyorum ama sevgi vefa sart evlilikte..sart..

4yıldır evliyiz

Bana göre her şey bitti diye evlilik de bitmemeli çok kötü bir ilişki yoksa aranızda... Çok ciddi problem varsa bitmeli tabi. Mesela anne babamızla da sorun yaşıyoruz, kavga ediyoruz, soğuyoruz vs... Vazgeçebiliyor muyuz; hayır.. (Ben vazgeçtim gerçi :) Eşe de böyle bakmak lazım. Bir boşanma belası seçeneğimiz var diye hemen boşanmaya koşuyoruz. "Sevgim bitti, saygım bitti boşanıcam" diyoruz bence yanlış.

Sevgili bayanlar eşimle aramız çok kötüydü iki haftayı geçkindir küsüz aslında konuşuyoruz ama soğukkkk içimde herşeyin bittiğini hissediyorum saygım sevgim guvenim belki de onunda bitti bilmiyorum öyle kırıcı bi insan ki aslında sorsan hiç kötü sözüm yok falan der ama hersey söz değilki bazen yaptığın bi hareket bazen yapmadığın bişey düşüncesizliğin vs hepsi bi hakaret aslında küs olmaktan nefret ediyorum ama inanın ki içimden hiçbişey gelmiyor sanırım beni de alıştırdı bbu durumaa.

Benim sorum şu herşey bitti bu evlilik artık iflah olmaz dediğiniz noktaya geldiniz mi geldiyseniz kısaca sebebi neydi düzeldi mi

Yani böyle olup da düzelen var mı sadece bunj merak ediyorum kocasından soğuyup tekrar sevebilen var mı

Yoksa kopunca kopuyor mu yani boşanmalı mı.
Bundan bir iki ay önce eşim de bana kızdı kızdığı şey de benim elimden gelen bir şey değil annemi hayatımdan silmemi istiyor Nasıl yapayım sinir kirizleri geçiriyordum ki hamileyim yani . Hiç bir şekilde acıma hissi de yok. Kendini haklı görüyor. Boşanmak için gittik avukat bizi dinledi bence siz boşanmak istemiyorsunuz dedi biraz konuştu gidin bir hafta sonra aynı şeyi düşünüyor olursanız söz açacağım davayı dedi. Sonuçta biz ordan çıkarken daha yumuşamıştık. Sonra eşim de özür diledi annemle de barıştılar sırf benim için. Yani diyeceğim karşılıklı olması gerekiyor. Bence o Zaman bitmişti yani. Ama tabiki şöyle bir şey de var ne kadar soğudum diye düşünsen de derinlerde bir yerde hala olabilir mi acaba diye düşünüyorsan bir şeyler bitmemiş demektir

Kopunca biraz zaman da geçince duygular ve düşünceler aynıysa kopmuştur emin olur insan.
Bazen koptu deriz 1 hafta sürmez o his geçer gider karışık bir duygu emin olmak için zaman lazım bence.

Ben küsmekten nefret ederim ama inan içimden gelmiyor bir adım atmak elini tutmak unutamıyorum çok üzgünüm adam gibi gelip konuşsa belki düzelirim ama eşim asla bunu yapmaz biliyorum
Anlıyorum canım benim de öyleydi hiç konuşmayı tercih etmez konuşmamıda istemezdi... Sizde bide çocuk var eğer tamamen bittiğinden eminsen çocuklar neden ne kadar az etkilenecekse onu yapmaya çalış derim... Ama biraz zaman tanı kendine, eşine. Emin olduğun şeyi yap.

Sevgili bayanlar eşimle aramız çok kötüydü iki haftayı geçkindir küsüz aslında konuşuyoruz ama soğukkkk içimde herşeyin bittiğini hissediyorum saygım sevgim guvenim belki de onunda bitti bilmiyorum öyle kırıcı bi insan ki aslında sorsan hiç kötü sözüm yok falan der ama hersey söz değilki bazen yaptığın bi hareket bazen yapmadığın bişey düşüncesizliğin vs hepsi bi hakaret aslında küs olmaktan nefret ediyorum ama inanın ki içimden hiçbişey gelmiyor sanırım beni de alıştırdı bbu durumaa.

Benim sorum şu herşey bitti bu evlilik artık iflah olmaz dediğiniz noktaya geldiniz mi geldiyseniz kısaca sebebi neydi düzeldi mi

Yani böyle olup da düzelen var mı sadece bunj merak ediyorum kocasından soğuyup tekrar sevebilen var mı

Yoksa kopunca kopuyor mu yani boşanmalı mı.
Affı olmayan bir hatası yoksa durup dururken eften püften soğudum vs diyorsanız suç sizde olur eğlence arayışı içinde olduğunu düşünürüm amma velakin haklı sebepleriniz varsa yine de akışına bırakıp gözlem yapın derim kaderin üstünde de bir kader vardır evelallah

Ben eşimle değil de iki senedir hala devam eden ilişkimde yaşadım. Duygulardan emin olmak önemli bence. Çok kırıldığınız için sevginizin bittiğini hissedebilirsiniz. Ben de çok yaşadım bu duyguyu ama tekrar baktığımda iyi ki bitmemiş diyorum. Ama beni sürekli hatalarının farkında olan beni geri kazanmaya çalışan bir adam vardı. Bu benim fikrim. Bence iyice düşünün.

Back
X