Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
güncelÜürn koruması üzerinde sıfır ürün fondoten-15 tl
Flo marka çanta 10 tl krokodil desenli 10 tl
deichman ayakkabı ve cantası 60 tl
bambi ayakkabı 50 tl
Üürn koruması üzerinde sıfır ürün fondoten-15 tl(gratis amblemi mevcut ısteyen aldıgında magazasına goturebılır. replika değil)Eki Görüntüle 1246203
Flo marka çanta 10 tl krokodil desenli 10 tlEki Görüntüle 1246204
deichman ayakkabı 50 tl Eki Görüntüle 1246208 canta satıldı
bambi ayakkabı 50 tlEki Görüntüle 1246210
Flo marka desenli taba çantanı takas yapmak istersen sevinirim konuma bakabilirsinhttp://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/yazan-fİyatlar-deĞİŞtİ-herŞey-5-10-15-20-oldu-takasta-olur-son-sayfalarda-yenİler-eklenİyor.725083/ :)) hayırlı satışlar canım
lcw ıcten astarlı astarı cıakrılabılır pıtukarelı dugmelı ....belden ıc lastıgıyle bele oyuntu verebılıyorsunuz ıstersenız hıc kullanmayıp duz de kullanabılıyrsunuz L ve XL OLABILIYOR BU YUZDEN.
25 tlEki Görüntüle 1247327 Eki Görüntüle 1247328 Eki Görüntüle 1247326 Eki Görüntüle 1247325 Eki Görüntüle 1247330 Eki Görüntüle 1247329
bırde dıvlın marka taytın bedenı
İkisi kardeşimin biri dizel diğeri loft sanırım bakmam lazım yanlış olmasın .güzeldir ben ondan aldım ama bana girmedi satış izni kopardım ondan ayrıca benim beli lastikli kotum var sadece 2 kez giydim onuda ilk sayfanın ortalarında o. ayrıca son sayfalar doğru da Polo kot var buz mavisi yırtık model ama az yırtık sadece paçada sayılı giyindi o da kalıbı güzel.sanırım 4 tane kot olmalıhayatım sayfanda kı pantolonların bedenlerı ne kot pantolonların
Hepsı alındıgında 100 tl ye verebılırım Istanbul ıcı ulasım benden arkadaslar
Zevkle kullandıgım gerçek nubuk derisinden şık çift taraflı kullanılabılen içi tüylü dışı nubuk şık ceket.kullanılmış oldugundan 15 tl ye satıyorum (36-38 bedene uygun)
Y-london marka 36 beden 38 e de uyuyor kullanılmamış kaşe kaban.yaka kısmı kapsonlu gıbı durusu cok hos yandan kumaslarıyla fıyonk yapılabılır ıctentek dugmelı manto fıyatı 30 tl bır altta mankenın ustundekının aynısı
COTTON BAR marka 44 beden 42 ye de olabılıyor gercek keten ceket 10 tl
Lcw marka kullanılmıs baharlık trenckot 10 tl m beden
By-Gulay marka govdesı ve cep kenarları derı fgorunumlu cok sık baharlık manto bır kez kullanıldı 20 tl 38-40 bedene uyuyor
Kırık beyaz renk tuylu bolero 38 beden Vizyon marka 10 tl
lcw ıcten astarlı astarı cıakrılabılır pıtukarelı dugmelı ....belden ıc lastıgıyle bele oyuntu verebılıyorsunuz ıstersenız hıc kullanmayıp duz de kullanabılıyrsunuz L ve XL OLABILIYOR BU YUZDEN.
20 tl
GÜNCELHepsı alındıgında 100 tl ye verebılırım Istanbul ıcı ulasım benden arkadaslar
Zevkle kullandıgım gerçek nubuk derisinden şık çift taraflı kullanılabılen içi tüylü dışı nubuk şık ceket.kullanılmış oldugundan 15 tl ye satıyorum (36-38 bedene uygun)
Y-london marka 36 beden 38 e de uyuyor kullanılmamış kaşe kaban.yaka kısmı kapsonlu gıbı durusu cok hos yandan kumaslarıyla fıyonk yapılabılır ıctentek dugmelı manto fıyatı 30 tl bır altta mankenın ustundekının aynısı
COTTON BAR marka 44 beden 42 ye de olabılıyor gercek keten ceket 10 tl
Lcw marka kullanılmıs baharlık trenckot 10 tl m beden
By-Gulay marka govdesı ve cep kenarları derı fgorunumlu cok sık baharlık manto bır kez kullanıldı 20 tl 38-40 bedene uyuyor
Kırık beyaz renk tuylu bolero 38 beden Vizyon marka 10 tl
20 tl
evet duruyor.ondan beğenip 2 tane almıştım birini giyiyorum diğerini verebilirimbu etek duruyormu pekı
Tatlim flo cantayi takas dusunurmusun
cnm ben senın sayfanı urunlerını bulamıyorum kııııTatlim flo cantayi takas dusunurmusun
GÜNCEL-- SAYFALAR ARASINA BAKIN LUTFENIkı yıl kulanılmıs uzerınde bır yada ıkı sıgara yanıgı mevcut kaplatılabılır ısternıse L koltuk bunun aynısı rengıde aynı sadece koltuk kolu oval deıl duz.ozel olcu yaptırdıgım ıcın 150 tl ye verıcem.bılgınıze (yastıkları da var aynı sekılde)Eki Görüntüle 1249412
Zevkle kullandıgım gerçek nubuk derisinden şık çift taraflı kullanılabılen içi tüylü dışı nubuk şık ceket.kullanılmış oldugundan 10 tl ye satıyorum (36-38 bedene uygun)Eki Görüntüle 1248212 Eki Görüntüle 1248214
Y-london marka 36 beden 38 e de uyuyor kullanılmamış kaşe kaban.yaka kısmı kapsonlu gıbı durusu cok hos yandan kumaslarıyla fıyonk yapılabılır ıctentek dugmelı manto fıyatı 30 tl bır altta mankenın ustundekının aynısıEki Görüntüle 1248221 Eki Görüntüle 1248220
Lcw marka kullanılmıs baharlık trenckot 5 tl m bedenEki Görüntüle 1248225
By-Gulay marka govdesı ve cep kenarları derı fgorunumlu cok sık baharlık manto bır kez kullanıldı 15 tl 38-40 bedene uyuyorEki Görüntüle 1248231
Kırık beyaz renk tuylu bolero 38 beden Vizyon marka 5 tlEki Görüntüle 1248234
15 tlEki Görüntüle 1247327 Eki Görüntüle 1247329
Ikı yıl kulanılmıs uzerınde bır yada ıkı sıgara yanıgı mevcut kaplatılabılır ısternıse L koltuk bunun aynısı rengıde aynı sadece koltuk kolu oval deıl duz.ozel olcu yaptırdıgım ıcın 150 tl ye verıcem.bılgınıze (yastıkları da var aynı sekılde)Eki Görüntüle 1249412
L koltukmu 150 TL yoksa diğer yaptırdım dediğiniz koltukmu birde hangi şehirdesiniz acaba