Tamer Köse

sma_zumra

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2017
5
0
1
35
arkadaşlar burun deviasyon be estetik icin Tamer köse ye ameliyat olmayi düsünüyorum.estetikte yaptirmak istiyorum ama fiyat nedir hic bilgim yok.Tamer beye ameliyat olan varmi .

Herkese Merhaba arkadaşlar,

Sırf Tamer hoca ile ilgili tecrübelerimi paylaşabilmek için siteye üye oldum.
Kendisiyle Ocak ayında tanıştım öncelikle alanında gidip gördüğüm doktorlardan en iyisiydi bunu söyleyebilirim. Kendisi estetisyen değil KBB doktoru olduğu için özellikle kendisi ile görüşmeye gittim. Benden önce memnun kalan bir arkadaşımın arkasından tam 4 arkadaşı daha Tamer Köse'ye ameliyat oldu, eli o kadar hızlı ve başarılı ki. Çok duyulmuş hastaneler, ünlü estetisyenlere de gidebilirsiniz tabi ki sadece çok para vereceksiniz ve fazlasıyla yapıldığı anlaşılan bir buruna sahip olacaksınız benim deneyimlediğim.

Şimdi süreçten bahsetmek istiyorum.
Şubat ayında doktorumun vermiş olduğu güven ile ameliyat olmaya karar verdim. Şikayetim burnumdaki kemerdi. Kendisine de mümkün olduğu kadar doğal olmasını istediğimi dile getirdim. Burun ile ilgili bir ansiklopedi çıkardı ve bana herşeyden söz etmeye başladı yani kalınlık ne kadar olur, uzunluk ne kadar olmalı nasıl hesaplıyorlar vs gibi. Sadece kemer konusunda ameliyet sırasında bazı şeylerin değiştiğini, alının yapısına göre şekil verildiğini söyledi. Hayatımda yaşadığım ilk ameliyat olduğundan korkularım ve o an yaşadıklarımı anlatamam. Neyse ki 1 saat süren ameliyat sonrasında uyandığımda doktorumun ilk sözü "Gözde geçmiş olsun burnun istediğin gibi oldu" demesiydi. Çok mutluydum çünkü burun ucuma, burundaki kulakçıklara hiç birşeye dokunulmamıştı ve sadece kemer alınmıştı. Şuanda tam 2 ay oldu o kadar memnunum ki özellikle Tamer hocanın hastalarına göstermiş olduğu ilgi ve yaklaşımı o kadar ayrı ki. İnanın pişman olmazsınız. Çalıştığı hastane Bahçelievler Aile Hastanesi ve bu hastanede SGK geçerli. Ben ameliyat olduğumda kampanyalı fiyattan yani 4.000 TL'den tedavi oldum. Muayene olmak isterseniz de SGK'nız varsa 15 tl veya 30 TL muayene ücreti veriyorsunuz, yani gidip görmenize değer. Şubatta konuştuğumuzda ocak ayında tam 59-60 hastayı tedavi ettiğini söylemişti. Kapısı ana baba günü gibi ve en önemlisi eli çok yatkın çünkü neredeyse her gün bir hasta tedavi ediyor. Ben bunları göz önünde bulundurarak Tamer hocayı tercih ettim ve hiçte pişman olmadım. Tecrübelerimi sizlerle paylaşmak istedim çünkü çok araştırdım ve gördüklerim duyduklarım beni çok etkiliyordu karar vermekte çok zorlanıyordum. Senelerdir burunumdaki kemere o kadar takmıştım ki beni çok mutsuz ediyordu ama sonrasında insanların başlarına gelen şeyler çok korkutucu geliyordu o yüzden benim gibi korkuları olanlar var ise Tamer hoca cevabınız olabilir.

Sevgiler...
:KK200:

Back
X