L Lundi Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Ocak 2015 62 7 36 26 Nisan 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Lundi #1 bu doktoru taniyan varmi?
B Bunalimmm Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 27 Şubat 2017 230 65 98 27 Nisan 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Lundi #2 İnstagramda bir hastası var etiketlere Tamer şakrak yaz çıkar ben tanımıyorum ama kendisi iki kez o doktora ameliyat olmuş
İnstagramda bir hastası var etiketlere Tamer şakrak yaz çıkar ben tanımıyorum ama kendisi iki kez o doktora ameliyat olmuş
L Lundi Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Ocak 2015 62 7 36 22 Haziran 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Lundi #3 Bunalimmm .!.: İnstagramda bir hastası var etiketlere Tamer şakrak yaz çıkar ben tanımıyorum ama kendisi iki kez o doktora ameliyat olmuş Genişletmek için tıkla... Neden iki kez ameliyat oldu?
Bunalimmm .!.: İnstagramda bir hastası var etiketlere Tamer şakrak yaz çıkar ben tanımıyorum ama kendisi iki kez o doktora ameliyat olmuş Genişletmek için tıkla... Neden iki kez ameliyat oldu?
B Bunalimmm Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 27 Şubat 2017 230 65 98 26 Haziran 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Lundi #4 Lundi .!.: Neden iki kez ameliyat oldu? Genişletmek için tıkla... İlkinde bir tarafta bir çıkıntı olmuş ikinciyi düzeltme ameliyatı yapmış ama hiç memnun değildi detayları bende bilmiyorum
Lundi .!.: Neden iki kez ameliyat oldu? Genişletmek için tıkla... İlkinde bir tarafta bir çıkıntı olmuş ikinciyi düzeltme ameliyatı yapmış ama hiç memnun değildi detayları bende bilmiyorum
L Lundi Aktif Üye Kayıtlı Üye 2 Ocak 2015 62 7 36 29 Haziran 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi Lundi #5 Bunalimmm .!.: İlkinde bir tarafta bir çıkıntı olmuş ikinciyi düzeltme ameliyatı yapmış ama hiç memnun değildi detayları bende bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Cevap için mersi. Baska doktor arayacam.
Bunalimmm .!.: İlkinde bir tarafta bir çıkıntı olmuş ikinciyi düzeltme ameliyatı yapmış ama hiç memnun değildi detayları bende bilmiyorum Genişletmek için tıkla... Cevap için mersi. Baska doktor arayacam.