- 28 Nisan 2017
- 618
- 2.230
- 113
- Konu Sahibi Belgisizamir
-
talep edebilirsiniz de vermeme gibi bir olasılık mevcut.vermiyorum dese yapacağınız bir şey yok.hadi onu verse bile orjinal parçanızı alıp yerine çıkma taktıysa ki bunu anca uzmanı anlar zararınız çok daha büyük olur.Ben açıkçası parayi talep etmek istiyorum yol ucreti vs nedeniyle 100 lira verip 150 lirayi talep edeceğim. Ama yanlis mi olur bunu yapmam? kararsiz kaldim.
Orijinal parça çalması durumunu bilemiyorum o kadar uğraştı ki makinede hayir kaldi mi onu da bilmiyorum. Servisten randevu alacağım artik.talep edebilirsiniz de vermeme gibi bir olasılık mevcut.vermiyorum dese yapacağınız bir şey yok.hadi onu verse bile orjinal parçanızı alıp yerine çıkma taktıysa ki bunu anca uzmanı anlar zararınız çok daha büyük olur.
kötü olmuş ucuz aletler de değil ki sürekli alınsın.he eğer fırça çekebilirim diyosanız arayın ve susmayın, ben olsam yapardım mesela hatta o para buraya gelecek, servis gelince eğer makinada parça alınması ya da ekstra bozulma gibi şeyler görürse şikayetçi olurum şeklinde bile konuşabilirim.bu tarz durumlarda tersim pistir birazOrijinal parça çalması durumunu bilemiyorum o kadar uğraştı ki makinede hayir kaldi mi onu da bilmiyorum. Servisten randevu alacağım artik.
Ücreti öder ya da odemez ama ugrasmak buna tenezzül etmek benim canimi sıkan. En azindan bir fırça çekmek istiyorum ama hic boyle bir tavri yoktur benim.
Geçen hafta bozulan çamaşır makinem icin bir tamirci çağırdık. Yetkili servis iki gun sonra bakabilecekti bu sebeple tamirci bulduk ki erkenden tamir olsun da bu dertten kurtulalım.
Tamirci 25 yaşlarında bir delikanlı çıktı. Açıkçası tecrübesiz olduğunu düşünüp güvenmedim ama el mahkum belki halleder diye umut ettim.
Cok uğraştı, saatlerce ve yoruldu. Ben de olmayacaksa sorun degil diyip bıraksın istedim. Servis cagirsam iyi olur diye düşündüm. Ama israrla yaparim dedi.
Makineden bir parca alip sonraki gün geldi takti parcayi tamamdir dedi. Gercekten de çalıştı. 250 lira istedi verdim.
Ertesi gun makineyi açtım ama çalışmadı. Arayıp durumu bildirdim. Sonraki gun gelirim dedi isi çıktı iki gun sonra gelirim dedi. Telefonu kapalı. Sonra yetkili servisi arayin dedi. Ama ben ona ucreti odedim. Simdi bir de servise mi ödeyeceğim bir o kadar da. Dolandırılmis gibi hissediyorum.
KapalıydıTelefonu kapalı mı yoksa sizi engellemiş mi?
Keske bekleseydim. Ama bu çocuğu bir tanidik önerdi isini iyi yapar diyip israrla cagirin beklemeyin dedi.Çamaşır makinesinin bir aciliyeti yok hangi markaysa onun servisini çağırmanız lazım her markanın kendine özgü çıkardığı hatalar olabiliyor servisler bu konuda daha tecrübeli 2 gün beklemekten birşey olmazdı böyle günler geçmiş ayrıca o an çalışmış makine ve parasını almış emeğin parası o zaten olmadıysa servis çağırın demesi normal yani gelip uğraşan adam parasını alır..gerü verecek hali yok parayı. Bundan sonra yetkili servisi çağırın
Yazınıza gömdüğünüz linke bakarsak, dolandıran tamirciyle bağlantısı nedir?Bazen profesyonel yardımlara ihtiyaç duyulabiliyor imkanı olan detaylı okuyabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?