O kadar üzülüyorum ki şu kaka yapmamasına günlerce sıkıyor kaka geliyor yapmamak için sıkıyor ve bağırsakları dolana kadar yapmıyor psikoloğa dahi götürdüm popo ucuna bakıldı hiç bir sıkıntı çatlak tahriş bişey YÖK yapmıyor yapmıyor bıktım yemin ederim kilotları hep kaka lekesi lavman yapıyorum yine hepsini yapmıyor inadı çook ve her konuda bu kadar emek verdim ilk çocuğum be kesinlikle çok çok çok yüz verdim şımarttık şuan dört yaşında ve asla söz dinlemiyor Asla yapmam dediğim her şeyi yapıyorum tehdit ediyorum tartaklıyorum resmen kınadığım anneyim artık tv başından kalkmıyor etkinlik yapardık eskiden yapmıyor artık dört aylık bir kardeşi var her fırsatta kafasına indirip sıkıştırıyor sallanmadan uyumuyor ayakkabısını tenezzül edip çıkarmıyor çok çok üzülüyorum artık ruhuna erişemiyorum hayatım bu aralar zaten zor anne babamın yanından ayrılıp başka bir şehre yerleşecem bir yandan bunun bu davranışları bir yandan gidecem derdi allahım aklımı sen koru sen yardım et biraz karışık yazdım affedin çok canım sıkkın çocuğu benim gibi kakasını sıkan var mı ne önerirsiniz