Tanatoforik displazi nedeniyle bebeğimi kaybettim.

Burada yazılanları en baştan okudum. Ben de hikayemi anlatmak istiyorum. 18 hastayken doktorum bebekte femur kısalığı kolunda kırılma bacaklarında eğrilik ellerin de sıkıntı ayakları içe dönük göğüs kafesi darlığı saydılar da saydılar. Onlar bunları söylerken hep ağlıyordum.cok üzgündüm ilk bebeğimdi cinsiyeti kızdı. Bebeğimi istemeye istemeye normal doğum yaparak kaybettim. Bebeğim genetiğe gönderildi gelmediğinde bir şey çıkmadı. Ben şunu merak ediyorum. Benim gibi durum yaşayan anneler bebeğin genetiğe gönderildi mi ve sonucu ne cıktı. Eğer genetiksel hastalığı olsaydı bebeğinin gerektiğinde çıkar mid

Çok geçmiş olsun çok üzüldüm hikayene
Ancak ben beklemen rahmini ve kendini dinlendirmen taraftarıyım
Zaten hemen iliskiyede giremezsin

Konu çok eski ama belki hala burada olanlar vardır. Ben geçen ay 16 haftalık bebeğimi bu hastalık yüzünden kaybettim. Hiç iyi değilim. Biran önce hamile kalmak istiyorum yoksa kendimi toparlayamıycam. Gen testi yapıldı bişey çıkmadı. Başka testlerde önerdiler ama özel olduğu için parası için yapıyolar diye düşünüyorum. Bir daha bebeği olan sağlıklı veya aynı hastalığı yaşayan var mı ne durumdasınız hanımlar lütfen bana bir şeyler söyleyin

Konu çok eski ama belki hala burada olanlar vardır. Ben geçen ay 16 haftalık bebeğimi bu hastalık yüzünden kaybettim. Hiç iyi değilim. Biran önce hamile kalmak istiyorum yoksa kendimi toparlayamıycam. Gen testi yapıldı bişey çıkmadı. Başka testlerde önerdiler ama özel olduğu için parası için yapıyolar diye düşünüyorum. Bir daha bebeği olan sağlıklı veya aynı hastalığı yaşayan var mı ne durumdasınız hanımlar lütfen bana bir şeyler söyleyin
Siz hamile kaldınız mı aynı sorunlar gene yaşanıyor mu

Kaç haftalıkken öğrendiniz bir sebep söylendimi
16 haftalikken öğrendim hicbirsey demedi doktorlar sebeb olarak genlerden biri olabilir diyorlar ya da ilk çocuk olduğu için de olmuş olabilir dediler bende bilmiyorum malesef aminiyosentez verdim sonuçları bekliyorum 5.5 aylık oldum ne yapacağımı bilmiyorum

16 haftalikken öğrendim hicbirsey demedi doktorlar sebeb olarak genlerden biri olabilir diyorlar ya da ilk çocuk olduğu için de olmuş olabilir dediler bende bilmiyorum malesef aminiyosentez verdim sonuçları bekliyorum 5.5 aylık oldum ne yapacağımı bilmiyorum
Çok üzgünüm. Tıpa tıp aynı şeyleri yaşamışız. Ama benimkini hemen sonlandırmışlardı. Biz doğumdan sonra bebeği genetik teste gönderdik bir şey çıkmadı. Zaten doktorlar genetik olsa ailenizde sakat bireyler mutlaka olurdu bu gizli saklı bir hastalık değil dediler. Döllenme sırasında bi talihsizlik olmuş dediler. Kurula girdim en son onlarda aynı şeyleri söyledi. Allah size sabırlar versin

tanatoforik displazi şüphesiyle ilk bebeğim 7. Ayda sonlandı. Şimdiki gebeliğimde 22. Haftada başlangıcı tespit edildi. Yani tekrarlama olasılığı var. İlkinde testler yapıldı genetikler araştırıldı bir sonuç olmadı.

tanatoforik displazi şüphesiyle ilk bebeğim 7. Ayda sonlandı. Şimdiki gebeliğimde 22. Haftada başlangıcı tespit edildi. Yani tekrarlama olasılığı var. İlkinde testler yapıldı genetikler araştırıldı bir sonuç olmadı.

Back
X