Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten çok güzel bi tatlı :) bide şerbeti sut ve şekerle yapayım degilmi? Ölçüsu ne kadar olsa uygun olur malzemelerinn .kusura bakma çok sordum ama:)Çok oldu yapmayalı eve gidince sana detaylı yaparım.Çay olana kadar yanına kavuruverirdim.üzerini Hindistan cevizi ile süslerdim. Neydi o günler
![]()
Tamam öyle yapcam çok teşekkür edermmm :) bide suyunu cekene kadar karıştıracakmiyimm? Yoksa kendi haline mi birakiicam ,zaten iki kişiyiz evde az yapmayı düşünüyorummSuyu (süt)göz kararı koyarsan irmiğin çekmesine bağlı iyi olur.buharı pilavınki gibi el yakar dikkat et eline gelmesin.b ir iki denemede elin gözün alışır az yap alışana kadar sıcak yemek de güzel zaten.
ellerinize sağlık çok güzel gorunuyor coook teşekkür ederim detaylı anlattığınız icin akşam yapcam aynı bu şekil :):) margarin +sıvı yag ikisinide koysam olur değil miÜzerindeki çatlaklar tane tane olmasıdır. Daha tane olmasıdır için yağı sıvıyı ayarlaEki Görüntüle 1916155