Doğuma Hazırlık TANEM nasıl?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

elbebekgulbebek

Kızıma kardeş geliyor:)
Kayıtlı Üye
14 Ekim 2011
731
99
73
Kızlar vaktiniz varsa ilk konumu okumanızı rica edicem hem şimdiye kadar düşündüğümüz isimlere göz atıp aslında şu daha iyiymiş diyenler olabilir hemde kızına isim arayan varsa fikir edinebilir...
www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimizin-cinsiyetleri-isimler/519914-kizima-isim.html

Rüya'dan başladık Tanem'e kadar geldik:) Birsürü isim buldum ya eşim beğenmedi ya çevremdekiler burun kıvırdılar yada ben trakya şivesiyle zor söylenmesine, türkçe karakter kullanmasına falan takıldım...
Son aklıma gelen ve içime sinen Tanem oldu eşimde artık yıldığından mı yoksa beğendiğinden mi bilmem tamam olur dedi bu ara biraz yayılmış olsada ecrin, aleyna vs gibi çokta suyu çıkmış değil en azından:)
Sizler ne dersiniz itici bulan varmı bu ismi? Gerçi önemli olan anne babanın severek koyması illaki beğenmeyen birileri çıkar ama belki çok farklı bi düşünce ileri sürüp beni uyaran birileri olur dedim...

bence güzel canım.eğer diğer konuya yazmadıysam diğer fikirlerimi de belirteyim ;
arya
mira
sanem
göksu
verda

ben bu isimleri çok seviyorum,ama tanem de güzel.

Son düzenleme:
canim tanem diye cocug isim koyarsan arkadaslari birtanem diye dalga gecerler
bence hic uygun degil
cocuklar cok acimasiz bu konuda
benim kizimin adi normal bilindik ad cift isim koyduk asli defne ama genelde defne kullaniliyor
benim favori isimlerimde aylin gokce ela reyyan berra ozellikle aylin ismi cok hosuma gidiyor

Yeşim merhaba nasılsın? Temmuz anneleri paylaşım alanı konusunu sen açmıştın dimi? Bizim bebiş 5-6 ay hep 1 hafta geriden gittiği için temmuzda bekliyodum orda takılıyodum sonra gününü yakaladı geçti bile kuzum maşallah. Topiktede pek anne kalmadı bende sıkıldım bakmıyorum artık. Sende bebiş bekliyosun hayırlı olsun allah tamamına erdirir inşallah...
Dalga konusunu bende düşündüm ama bitanem demelerinde sorun yok:) Banada hep bi hayvan ismi söylerlerdi ama çocukların yaratıcılığı inanılmaz en alakasız yerden bulur onlar bi takma isim illaki dalga geçerler o bakımdan pek takılmıyorum ona.

iyiym canim sagolsin. Artik yavas yavas dogurmaya baslarsiniz haziran ve temmuz anneleri olarak:).
benimde bebisim geldi cok sukur ins kalbi devam eder atmaya. daha cok ufak yolumuz uzun. :)
masallah senin kuzuyada . normal dogum mu olucak? hayirlisiyla kucagina almak nasip etsin Allah.
isim sureci cok zorluyor insani bende cok zorlanmistim Allah icine sindirsin diyeyim.

Sağol canım... Evet başlıcaz yavaştan 1-1,5 ay kaldı hayırlısıyla inşallah hepimiz sağsağlim alırız bebekleri kucağımıza. Ben sezeryan olucam çünkü önceden sezeryan benzeri myom ameliyatı oldum iki seçenekte beni çok korkutuyo ama napalım hep içerde kalcak değiller gelip geçecek inşallah... Seninde yavruna Allah uzuuun ömürler versin sana bağışlasın bi kızın var gerçi ama çok isteyip kaybetmekte zor olmalı bende 2,5 sene bekledim hiç düşük olmadı çok şükür ama tedavisi üzüntüsü yetiyo 4 aya kadar hep korktum aslında halada korkuyorum millet aman ne var sanki 10 sene olmadı diyolar ama çeken bilir demişler Rabbim evlatla sınamasın hatta hastalıkla sınamasın ama işte dünya böyle hiçbişey dörtdörtlük olmuyo ne çok ağladığımı bi ben bi allah bilir hep dua ediyorum benim ömrümden al evladıma ver diye Allah yokluğunu göstermesin senide kızından ve bu karnındaki kuzundan hiç ayırmasın inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…