- 5 Eylül 2013
- 2.269
- 1.775
- 333
Neden hala evinize almaya devam ediyorsunuz? Huylu huyundan vazgeçmez, yüzüne vurun ve uzak durun. Başıma geldi ordan biliyorumMerhaba konuya nasıl başlayacağımı bilemiyorum, sonradan akraba olduğumuz biri yuzunden anneminde benimde evimden eşyalarımız kaybolmaya başladı. İlk başta unutkanlık olmuştur kaybetmişizdir diye önemsemedik kardeşmin ilk eşyası kaybolduğunda kardeşim o kişiye sorduğunda rencide etmemesini sonradan çıkarsa ne cevap vereceğimizi söylemiştim kardeşimle aramız açıldı, kardeşim bunu başından engellemezsek kayıp eşyaların çoğalacağını başından itibaren uyarırsak hem o bu huyundan vaz geçer hem biz zan altında tutmak zorunda kalmamış oluruz demişti. Ne yazık ki kardeşim in söyledkleri bir bir gerçekleşiyor çoğunu kanıtladık ve hala yapmaya devam ediyor Bu günlerde evimden parasal açıdan para etmeyen manevi açıdan değeri ödenemeyecek bir eşyam daha kayboldu gecelerdir uyuyamıyorum evimize gelip giden biri ve birşeyi kaybettiğmizi söylesek alzheimer gibi cümleler kurupdalga geçiyor