Tanıdık Olmadan Benle sokakta tanışan çocuk - şans veriyimmi ???

sybellaa

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2012
143
42
48
Ankara
kızlar acil yardım. bugün hacettepe üniversitesi kampüsüne gitmiştim bir işim vardı.. sonra yemek yemeye gittim, çatala uzanamadım bir çocuk bana yardım edip çatal ve bıçağı verdi. sonra yemeğimi yedim, çocuk da karşımda ama uzak bir masaya oturup yemeğini yedi.

neyse sonra ben kalktım dışarı çıktım dolmuş durağına doğru yürürken, çocuk tekrar karşıma çıktı ve benden etkilendiğini, sorun olmuycaksa numaramı istediğini, bir gün belki bir kahve içebileceğimizi söyledi. ben de ne diyceğimi bilemedim, ama bir yandan cesareti de hoşuma gitti çünkü duygularını saklayan erkekler yüzünden çok acı çektim ve kem küm edip veriverdim numaramı.

sonra biraz vaktim vardı bir kahve içtik biraz sohbet ettik. kamu yönetimi bölümünde master yapıyormuş ve bir projede çalışıyormuş. tipi konuşması kılığı filan düzgün. ama yanlış mı yaptım sizce ? sonuçta ortak bir tanıdık olmadan tanıştım ? garip mi oldu, ortak tanıdık olmadan sizi tanıştıran biri olmadan tanıştınız mı hiç biriyle ????

ayrılırken de tekrar görüşmek istediğini söyledi, el sıkıştık sonra nası kı8z arkadaşınmı yalandan yanağından öperse öyle öpme olayı oldu ayrılırken . sizce yanlışmı yaptım :(((( samimi bir kız arkadaşım yok bunu anlatabileceğim sizden yorum bekliyorum

Son düzenleme:
Hmm bilemedim simdi arkadasimm, ben olsam senin yaptigini yapmazdim tersler yoluma devam ederdim, eger cok etkilenmisse bi yolunu bulup yine karsima cikardi o zaman dusunurdum belki.. Ama hemen numarani vermen oturup sohbet etmen pek dogru gelmedi, dogru gelmedi derken bu devirde kime guvenecegini sapitiyo insan.. Belliki sende hoslanmissin ama cok fazla yuz verme geri cek biraz kendini derim ben, hem bilemezsinki evli mi barklimi, eskiya mi nedir kimin nesidir

tanıdıklı işlerden uzak durmak lazım zaten, isabet olmuş.

şans, kader artık neye inanırsanız, denk gelmiş. umarım güzel ilerler her şey

Zaten şansı vermişsin daha neyi soruyorsun.

yani dorumu yaptım bilemiyorum, sonuçta alelade sokakta değil hacettepe üni. kampüsünde tanıştım ama böyle tanışan, yani arada arkadaş vesilesi olmadan tanışan hiç oldu mu ? ben hata mı yaptım ?

Hmm bilemedim simdi arkadasimm, ben olsam senin yaptigini yapmazdim tersler yoluma devam ederdim, eger cok etkilenmisse bi yolunu bulup yine karsima cikardi o zaman dusunurdum belki.. Ama hemen numarani vermen oturup sohbet etmen pek dogru gelmedi, dogru gelmedi derken bu devirde kime guvenecegini sapitiyo insan.. Belliki sende hoslanmissin ama cok fazla yuz verme geri cek biraz kendini derim ben, hem bilemezsinki evli mi barklimi, eskiya mi nedir kimin nesidir

canım evet beni de bunlar korkutuyo :((( sonuçta alelade sokakta deyil hacettepe kamoüsünde tanıştım ama insan yine de düşünüyo.

bu arada ben gülmeyi eğlenmeyş seven bir insanım, ama bu zamana kadar hayal kırıklıkları yaşadaığım için çocukla sohbet ederken mesafeli durdum çünkü bu sefer kendimi kaptırmamaya kararlıyım...

internetten de adını arattım hiçbir sonuç yok çünkü ismi soyismi çok bulunan bir isim-soyadı devamlı alakasız sonuçlar çıkıyo

Ben yanlış bir şey görmedim. İlla tanıdıklamı tanışma oluyor. ?
Zaten zamanla kötü ya da iyi niyetli olduğunu gösterir kendisi sende ona göre kararını verirsin.
Sıkıntı yapma.

Tanismak icin arkadas vesilesi sart degil ki ?
Ama hemen numara verme olayina girmeseydin bencede ve sadece tokalassaydin...:26:

peki aradimi yada msj attimi daha sonra merak ettim ?

Tanismak icin arkadas vesilesi sart degil ki ?
Ama hemen numara verme olayina girmeseydin bencede ve sadece tokalassaydin...:26:

peki aradimi yada msj attimi daha sonra merak ettim ?

haklısın canım ama öyle karşımda durunca bide heyecandan sesi falan titriyodu kem küm ettim bi de insanları kıramayan bi yapım vardır neyse ya deyip verdim numaramı. bir yandan aslında biri de olsun istiyorum, ama bir yandan da deli gibi korkuyorum çünkü daha önce çooook hayal kırıklığı yaşadım. benle ilgilenen erkekler çok oldu ama o kadar lanetliyim ki hiçbiri bir ilişkiye dönüşemedi.

bir de çocuk öpmek için hamle yapınca çekmiyim dedim yine kıramama :(((

hah işte canım bu konuda da lanetliyim, şu ana dek ne bir arama ne bir mesaj :(((( sanırım bu da fos çıkacak. daha önce bir konu açmıştım hatta aynı mesele.

haklısın canım ama öyle karşımda durunca bide heyecandan sesi falan titriyodu kem küm ettim bi de insanları kıramayan bi yapım vardır neyse ya deyip verdim numaramı. bir yandan aslında biri de olsun istiyorum, ama bir yandan da deli gibi korkuyorum çünkü daha önce çooook hayal kırıklığı yaşadım. benle ilgilenen erkekler çok oldu ama o kadar lanetliyim ki hiçbiri bir ilişkiye dönüşemedi.

bir de çocuk öpmek için hamle yapınca çekmiyim dedim yine kıramama :(((

hah işte canım bu konuda da lanetliyim, şu ana dek ne bir arama ne bir mesaj :(((( sanırım bu da fos çıkacak. daha önce bir konu açmıştım hatta aynı mesele.

Kiz karsidakini kirmayacagim diye sen kiriliyorsun bak..
ne zaman oldu bu olay,oyle lanetliyim felan diye dusunme nasip kismet bu isler,
bitane olsun saglam olsun :1:

o aramassa sen sakin arama,
galiba dis gorunusunden etkilendi,
oturup konustugunuzda belki kafasina yatmayan seyler olmustur :26:

Kiz karsidakini kirmayacagim diye sen kiriliyorsun bak..
ne zaman oldu bu olay,oyle lanetliyim felan diye dusunme nasip kismet bu isler,
bitane olsun saglam olsun :1:

o aramassa sen sakin arama,
galiba dis gorunusunden etkilendi,
oturup konustugunuzda belki kafasina yatmayan seyler olmustur :26:

aynen öyle cnm, bi tersleyemiyorum insanları.. bu olaydan önce başka olaylar oldu, bana ilgisini belli eden erkekler ama hepsi tavsadı ve bir ilişkiyle sonuçlanmadı hiçbiri.. hatta en sonuncusu daha mayıs ayında oldu.. yenilen pehlivan güreşe doymaz misali şans verip duruyorum hep hüsran hep hüsran :(((((((((((

ya kafasına yatan şey olmadıysa niye birdaha görüşürüz dedi ki ? işte bunu anlayamıyoprum. erkekleri çözmek zor

Kaderrrr....

Belki başka zaman olsa tersler yoluna devam ederdin, terslememişsin oturup konuşmuşsun..

Hayırlısı olsun hakkında.

Tanışıklık konusuna değinmeye bile gerek duymaycam
Ama bende twety ile aynı fikirdeyim biraz damdan düşer gibi olmuş höt diye gelmiş numaranı istemi sende kırılmasın diye verdin
Yanlış anlama ama ben erkek olsam seni düşünürken şeytan bunuda getirirdi aklıma bu kız beni tanımadığı halde numarasını veriyorsa.. herneyse işte
Birazz naz yapsaydın hani nasıl desem bakalım üsteleyecek miydi yani bi kez daha karşına çıkacak mıydı
Muhabbet nasıldı peki sıkıcı mı geçti, senden etkilenmiş belli özgüven tavan.
Eğer sohbet muhabbet de yürüdüyse illa ki seni daha da tanımak isteyecektir.
Ama belki çok yoğundu dönemedi du bakalım sonucuda buraya bildirrsen sevinirim :27:
Sevgilerimle :16:

Tanışıklık konusuna değinmeye bile gerek duymaycam
Ama bende twety ile aynı fikirdeyim biraz damdan düşer gibi olmuş höt diye gelmiş numaranı istemi sende kırılmasın diye verdin
Yanlış anlama ama ben erkek olsam seni düşünürken şeytan bunuda getirirdi aklıma bu kız beni tanımadığı halde numarasını veriyorsa.. herneyse işte
Birazz naz yapsaydın hani nasıl desem bakalım üsteleyecek miydi yani bi kez daha karşına çıkacak mıydı
Muhabbet nasıldı peki sıkıcı mı geçti, senden etkilenmiş belli özgüven tavan.
Eğer sohbet muhabbet de yürüdüyse illa ki seni daha da tanımak isteyecektir.
Ama belki çok yoğundu dönemedi du bakalım sonucuda buraya bildirrsen sevinirim :27:
Sevgilerimle :16:

canım ama hemen vermedim tabi biraz kem küm ettim. ama şu da var karşıma nerde çıkıcaktı ki bir daha ? yani 1 rastlantı daha sağlamak çok zor hatta imkansız olucaktı. rastlantı sağlaması için takip etmesi gerekecekti belki de istemedi uff bilemiyorum yani :((((

muhabbet iyiydi, açıkçası daha çok o konuştu ben çok fazla istekli görünmedi zaten kendimi bu sefer kaptırmamaya kararlı olduğum için aşırı neşeli de durmadım.. zaten daha orutuyoduk bana telefon geldi ayrılmak zorunda kaldım :((

bir sonuç olursa bildiririm tabi canım ama dediğim gibi şu ana dek mesaj atmadı :((((

canım ama hemen vermedim tabi biraz kem küm ettim. ama şu da var karşıma nerde çıkıcaktı ki bir daha ? yani 1 rastlantı daha sağlamak çok zor hatta imkansız olucaktı. rastlantı sağlaması için takip etmesi gerekecekti belki de istemedi uff bilemiyorum yani :((((

muhabbet iyiydi, açıkçası daha çok o konuştu ben çok fazla istekli görünmedi zaten kendimi bu sefer kaptırmamaya kararlı olduğum için aşırı neşeli de durmadım.. zaten daha orutuyoduk bana telefon geldi ayrılmak zorunda kaldım :((

bir sonuç olursa bildiririm tabi canım ama dediğim gibi şu ana dek mesaj atmadı :((((

Anlıyorum canım sende kendine göre tabi haklısın ben böyle durumlarda kendimi hep kaderde varsa diye teselli ederim zaten yoksa sen naparsan yap nasip gidiyo yerini buluyo tabi benimkisi bir nevi savunma mekanızması ister katılır ister katılmazsın
Zaten senin öyle olman iyi olmuş arada ağır kızı oynamak lazım hem kaçan kovalanır neyse hele bi kovalasında kaçarsın :16:
Dur bakalım belki müsait olamadı ne bileyim hemen senaryo yazmayalım
İnşallah döner sana :nazar:

Anlıyorum canım sende kendine göre tabi haklısın ben böyle durumlarda kendimi hep kaderde varsa diye teselli ederim zaten yoksa sen naparsan yap nasip gidiyo yerini buluyo tabi benimkisi bir nevi savunma mekanızması ister katılır ister katılmazsın
Zaten senin öyle olman iyi olmuş arada ağır kızı oynamak lazım hem kaçan kovalanır neyse hele bi kovalasında kaçarsın :16:
Dur bakalım belki müsait olamadı ne bileyim hemen senaryo yazmayalım
İnşallah döner sana :nazar:

inşallah canım, gerçi saat 10 oldu ümidim azaldı ama :((( inşallah önceki hayalkırıklıklarıma benzemez. erkeklerden yana o kadar hayalkırıklığı yaşadım ki neredeyse artık birileri kısmetimi kapattı büyü yaptırdı diye düşünmeye başlıcam.

Son düzenleme:
inşallah canım, gerçi saat 10 oldu ümidim azaldı ama :((( inşallah önceki hayalkırıklıklarıma benzemez. erkeklerden yana o kadar hayalkırıklığı yaşadım ki neredeyse artık birileri kısmetimi kapattı büyü yaptırdı diye düşünmeye başlıcam.

Yok canım yok
O kadar abartıya gerek yok bu herkesin başına gelebiecek şeylerden
Hem nasıl düşünürsen öyle alışırsın :34:
Ay kıyamam sen şimdi sabahı da yapamazsın :17:

Back
X