• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tanımadığım numara

Sahsultan1

Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2015
154
10
13
39
Arkadaşlar tanımadığım bir numara ortalama 7-8 gündür arıyor birde geceleri arıyor ilk aramasinda 2 kez çağrı birakti gece 11 sularında onemli bir şey mi acaba diye döndüm aradım bir erkek açtı hiç ismimi vermedim kusura bakmayın yanlışlıkla oldu dedi sonra bir mesaj geldi tekin abi arılar nasıl diye dedim herhalde cidden yanlış olmus ve telden engelledim ama bir kaç gün sonra arama kayitlarina baktim bu numara her gun gec saatte aramis engelleme yaptığım icin telefon calmadi bugun baktım dün gece yine aramış artık iyice sinirlendim biraz önce aradım ama acmadi hic böyle bir şey yaşadınız mi sizce ne yapmalıyım?

ne duruyorsun 118 li hatları ara sor, engellemekle olur mu hiç.
ayrıca evli ve hamilesin.
bu durumu eşin biliyor mu bilmem ama bilmeli diye düşünüyorum.
engelleyerek sonuca varamazsın.

Bence normal birsey
ne duruyorsun 118 li hatları ara sor, engellemekle olur mu hiç.
ayrıca evli ve hamilesin.
bu durumu eşin biliyor mu bilmem ama bilmeli diye düşünüyorum.
engelleyerek sonuca varamazsın.
Abartmayin isterseniz ya bir arkadasi işliyordu r yada bi erkek takmistir bence arar arar boslar

Bence normal birsey

Abartmayin isterseniz ya bir arkadasi işliyordu r yada bi erkek takmistir bence arar arar boslar

evli değilsniz sanırım, ondan abartı gelmiş size.
arkadaş gece gece işletmez canım hele ki engellemesine rağmen hiç aramaz.
kaldı ki abartıcak bişey yok diyorsunda 118 den kim olduğunu öğrenmek sorunu çözer.
eşinin de bu durumdan haberdar olması gerek ok :KK66:

Truecaller diye bir uygulama var telefonunuz akıllı telefonsa eğer indirebilirsiniz . Arayan her tanımadığınız numaranın kimin adına ait olduğunu görebiliyorsunuz, bu şekilde de öğrenebilirsiniz kim olduğunu :)

Arkadaşlar tanımadığım bir numara ortalama 7-8 gündür arıyor birde geceleri arıyor ilk aramasinda 2 kez çağrı birakti gece 11 sularında onemli bir şey mi acaba diye döndüm aradım bir erkek açtı hiç ismimi vermedim kusura bakmayın yanlışlıkla oldu dedi sonra bir mesaj geldi tekin abi arılar nasıl diye dedim herhalde cidden yanlış olmus ve telden engelledim ama bir kaç gün sonra arama kayitlarina baktim bu numara her gun gec saatte aramis engelleme yaptığım icin telefon calmadi bugun baktım dün gece yine aramış artık iyice sinirlendim biraz önce aradım ama acmadi hic böyle bir şey yaşadınız mi sizce ne yapmalıyım?

Ne gerek var uzatmaya ya.. Engellemişsin bitmiş.. Geri niye arıyosun.. Çok önemli bişey varsa o kişi tekrar arar zaten.. Sen geri arayınca tekrar aramaya yüz bulur. Rahatsız eden numarayı engelle gitsin.

Arkadaşlar cevaplar için teşekkürler bir de çalışan bir kadınım işim gereği bir kaç eğitimciyim bu sebeple bir kaç site de telefon numaram bulunuyor eşime söyleyeceğim kendisi şehir dışında akşam gelecek inşallah

Back
X