Tanımamazlıktan mı gelmeliyim

yazarhanim35

Yazar Hanım
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2013
29.444
43.943
798
http://kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/begendigim-sahis.755757/ daha önce konu açmıştım beğendiğim şahıs diye ben bu çocuğu gerçekten beğendim yani olsun isterdim de ama aklı da kalbide doluymuş günde hiç yoksa 3 kere falan denk geliyoruz kafece tanımamazlıktan mı gelsem yoksa gülümsesem mi yani öyle birşey olmalı ki çocuk kendi gelsin isterim

Gülümse geç ya :) Neden tanımamazlıktan geliceksin, fellik fellik aradıktan sonra.
Aklı da kalbi de doluymuş ama hayatı dolu değil, platonik takılıyo herhalde?
Sen tatlı tatlı gülümsemeye devam et, kalpleri evirip çeviren Allah, ne olacağı belli olmaz ;)

Gülümse geç ya :) Neden tanımamazlıktan geliceksin, fellik fellik aradıktan sonra.
Aklı da kalbi de doluymuş ama hayatı dolu değil, platonik takılıyo herhalde?
Sen tatlı tatlı gülümsemeye devam et, kalpleri evirip çeviren Allah, ne olacağı belli olmaz :KK66:
teşekür ederim cnm gülümserim gamzeli gamzeli umrm değer kalbne :)

aynı içerikte neden başka bir konu açtın ki?

adam başkası var demiş,ondan hoşlanıyorum kalbim ve beynim dolu demiş daha ne desin ki? ne yaparsan yap çocuk kendi gelmez çünkü senden hoşlanmıyor..

elif eski konuların da biliyorum bence olmayacak dualara amin demekten vazgeç,her şeyi oluruna bırak.

aynı içerikte neden başka bir konu açtın ki?

adam başkası var demiş,ondan hoşlanıyorum kalbim ve beynim dolu demiş daha ne desin ki? ne yaparsan yap çocuk kendi gelmez çünkü senden hoşlanmıyor..

elif eski konuların da biliyorum bence olmayacak dualara amin demekten vazgeç,her şeyi oluruna bırak.

olur yada olmaz bu benm sorunum sizin değil

Elifff su aski aramayi bi biraksanda o seni bulsa olmazmi?valla senin bu firtinali ask hayatindan biz yorulduk bea :)

olur yada olmaz bu benm sorunum sizin değil

hımm senin sorununsa neden fikirlerimizi merak ettin?

sana bi abla tavsiyesi hoşlandığın insanların üstün sen düştükçe onlar kaçıyor onlar kaçtıkça sen kovalıyosun ve sonuçta mutsuz olan sen oluyorsun.şimdi sen kötü algılayıp bu msjıma da kızacaksın ama belki durumun farkına varır azıcık kendini çekersin diye yazıyorum.bırak onlar senin peşinden gelsin.

Bence bu cocuk hoslandigini anladi, poposu kalkti. Hiccccccccccc yuz verme bence, selam ver gec. Onemseme , kendini degerli sanmasin.

aklım ve beynim dolu demesinden bu çıkarıma varma diye dedim.
sevgilisi olmadığını da kendi açık açık söylediyse iş başka.
yok sevglisi değil sanırım ayrıldığı sevglisinn yasını tutuyor beyfendi ağustos ayındaki paylaşımları öyle giden birine yazılmş

yok sevglisi değil sanırım ayrıldığı sevglisinn yasını tutuyor beyfendi ağustos ayındaki paylaşımları öyle giden birine yazılmş

Kolay gelsin, yeni ayrılmış birini düzelticem derken bozmak daha kolaydır. Hele ki terkedilen tarafsa. Senin farkına varmadığın her bir hatan ortada olmayan eski sevgilinin iyilik hanesine yazılır.

Back
X