Tanımamazlıktan mı gelmeliyim

İnsanlardan fikir isteyip azarlamak da yeni çıktı doğrusu. Gerçekler seni rahatsız ediyorsa konu açmazsın olur biter. Bir erkek bir kıza kalbim dolu diyorsa, yani çantada kekliği kaçırıyorsa, uzatmanın anlamı yok. Beğenmemiştir, ya da gerçekten birine aşıktır. İnsanları azarlamak yerine biraz objektif olmayı dene.

nazikçe istemiyorum demiş.
öyleyse peşinden koşmaya değmez.kalbinin dolu olması başkasına ilgisi olduğunu yada sevgilisi olduğunu gösterir
aklının dolu olması da bence aklımda sen yoksun olur.

İnsanlardan fikir isteyip azarlamak da yeni çıktı doğrusu. Gerçekler seni rahatsız ediyorsa konu açmazsın olur biter. Bir erkek bir kıza kalbim dolu diyorsa, yani çantada kekliği kaçırıyorsa, uzatmanın anlamı yok. Beğenmemiştir, ya da gerçekten birine aşıktır. İnsanları azarlamak yerine biraz objektif olmayı dene.

nazikçe istemiyorum demiş.
öyleyse peşinden koşmaya değmez.kalbinin dolu olması başkasına ilgisi olduğunu yada sevgilisi olduğunu gösterir
aklının dolu olması da bence aklımda sen yoksun olur.

Aynı konuyu neden farklı başlıklarla temcit pilavı gibi öne sürüyosun?:KK51:

Yazacam ama korkuyorum. Millet de korkuyor ki bakan kaçıyor konudan.

ben kmseyi azarlmadım ki normal br konuda ble eskileri başkaları temcit pilavı gibi ısıtıp koyuyor illaki trs cevap yazmaya niyetli insanlar bende ban yememek için susuyorum

ben kmseyi azarlmadım ki normal br konuda ble eskileri başkaları temcit pilavı gibi ısıtıp koyuyor illaki trs cevap yazmaya niyetli insanlar bende ban yememek için susuyorum
hayır yani zaten çok yakın zamanda açılmış ve tıpatıp aynı konuda başlığın var 1gün sonra 2.bir başlık açarsan tabi söylerim..

şimdi benide alıntılamışsınız ama verdiğim cevabın neresi ters
peşinden koş kalbindeki kızı unuttur ne olursa olsun sana aşık olmasını sağla desem düz mü olur.
kusura bakma ama oda bana ters...

konu sahibi eski konularını gündeme getiren bendim çünkü konular hep aynı..ama bunu kötü niyetle yapmadım düzenli aralıklarla platonik olarak aşık oluyorsun adamlara kendilerini değerli hissettirip peşlerinden koşuyorsun sonra onlar seni istemeyince azarı biz yiyoruz :KK20:

sana doğruyu anlatmaya çalışıyoruz burada canım bekle peşinden koş desek mutlu olacaksın biliyorum ama senin için gerçeği göstermeye çalışıyoruz..diyorum ki artık birilerine ısrar etme bırak onlar sana ısrarcı olsun..bunun neresi kötü Allah aşkına?

Boşver gitsin. Sen üzerine düşersen kendini bir şey sanacak beyimiz. Sen hayatını yaşamaya bak. Zaten senin karşına çıkması gereken, çıkması gerektiği vakitte seni bulur. Çok üsteleme. Ne zaman bir şeyi çok istese insan hep engel çıkar. Akışına bırak ;)

Aklı kalbi doluysa zor iş ... Başkasını düşündüğünü bildiğim bir erkeği istemezdim

Back
X