E elnare Aktif Üye Kayıtlı Üye 9 Aralık 2012 808 51 68 32 8 Haziran 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi elnare #1 Kizlar meraba .uzun zamandir hirmiyorum siteye nolup bitiyo sitede haberim yok ..beni sorarsaniz ben elnare 24 yasindayim 2 cocuk annesiyim bi kizim birde oglum var ev hanimiyim bakude yasiyorum esim turk 6 senelik evliyim .simdilik bukadar bakalim kimler nerden katiliyo neler yapiyor ..herkes katilsin bize muhabbetimiz bol olsun
Kizlar meraba .uzun zamandir hirmiyorum siteye nolup bitiyo sitede haberim yok ..beni sorarsaniz ben elnare 24 yasindayim 2 cocuk annesiyim bi kizim birde oglum var ev hanimiyim bakude yasiyorum esim turk 6 senelik evliyim .simdilik bukadar bakalim kimler nerden katiliyo neler yapiyor ..herkes katilsin bize muhabbetimiz bol olsun
M MinnakTospik Yeni Üye Kayıtlı Üye 5 Mayıs 2017 5 2 1 28 11 Haziran 2017 Konu Sahibi Konu Sahibi elnare #2 Merhaba ben 20 yaşındayım Aydın'da okuyorum
P Pcmrt Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 22 Temmuz 2014 55 13 288 - Yurtdışı 14 Ağustos 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi elnare #3 elnare .!.: Kizlar meraba .uzun zamandir hirmiyorum siteye nolup bitiyo sitede haberim yok ..beni sorarsaniz ben elnare 24 yasindayim 2 cocuk annesiyim bi kizim birde oglum var ev hanimiyim bakude yasiyorum esim turk 6 senelik evliyim .simdilik bukadar bakalim kimler nerden katiliyo neler yapiyor ..herkes katilsin bize muhabbetimiz bol olsun Genişletmek için tıkla... Merhaba sizin yazdiklarinizi okuyup kendi derdimi paylastim sen seneler önce paylassmissin ama tecrubelerinden faydalanmak isterim
elnare .!.: Kizlar meraba .uzun zamandir hirmiyorum siteye nolup bitiyo sitede haberim yok ..beni sorarsaniz ben elnare 24 yasindayim 2 cocuk annesiyim bi kizim birde oglum var ev hanimiyim bakude yasiyorum esim turk 6 senelik evliyim .simdilik bukadar bakalim kimler nerden katiliyo neler yapiyor ..herkes katilsin bize muhabbetimiz bol olsun Genişletmek için tıkla... Merhaba sizin yazdiklarinizi okuyup kendi derdimi paylastim sen seneler önce paylassmissin ama tecrubelerinden faydalanmak isterim