Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana yapıldı canımMerhaba arkadaşlar bugün doktora gittim muayene oldum ilk transferim negatif çıktı ikinci transfer önümüzdeki ay olacakmış doktor tanısal histereskopi istedi haftaya çarşamba günü yaptıran var mı?
Anladım tanısal histereskopi yapicaz dedi dr.da söyledi zor değil dedi adı ameliyat dedi kısa sürüyormus ondan sonra 2. Transfer olacakmisBana yapıldı canım
Rahime çizik atmak için yapilmisti ufak bir perde varmış onuda temizlemisti
Korkulacak bir işlem değil anestezi altında oluyor zaten
Histeroskopiden sonra 2 ay rahimin dinlenmesi gerekiyor yeni bir tedavi için
İnsAllah olumlu sonuç alırsınızAnladım tanısal histereskopi yapicaz dedi dr.da söyledi zor değil dedi adı ameliyat dedi kısa sürüyormus ondan sonra 2. Transfer olacakmis
İnşallahİnsAllah olumlu sonuç alırsınız![]()
Merhaba bugün tanısal histereskopi yapıldı rahat geçti çok şükür rahime çizik atılmış
acaba ne kadar ücret söylendi size hangi hastaneAnladım tanısal histereskopi yapicaz dedi dr.da söyledi zor değil dedi adı ameliyat dedi kısa sürüyormus ondan sonra 2. Transfer olacakmis
Merhaba ben geçen hafta çarşamba günü oldum tanısal histereskopiyi 2.750 TL ücretacaba ne kadar ücret söylendi size hangi hastane
Merhaba ben geçen hafta çarşamba günü oldum tanısal histereskopiyi 2.750 TL ücret Medical Park
Merhaba 2750 TL Medical Parkacaba ne kadar ücret söylendi size hangi hastane