Tanışalım Kaynaşalım Paylaşalım . Nazlı'nın topiğinde yok yok

• Konu Sahibi Konu Sahibi Suff
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Suff

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2013
1.009
10
36
35
Kocaeli
Kızlarrrrrr merhabaaaaa :ssz:
Aman beni yanlız bırakmayın öncelikle e mi ? :52::52:
En güzel dostlukların başlaması dileğiyle . :7:
Her her ama her konuda konuşalım kaynaşalım .
Derdin mi var gel abla
Sıkıntınmı var gel abla
Mutlumusun gel abla
Kısacası gel gel gel burda herşey beleş
Şimdiden hepinizi :38:

Onu bende istiyorum . Bir yapsam bol bol yapıp sizlere dağıtacağım zaten :27::27::emir_bebek: yaş kaç ne zamandır istiyorsun

8 aylık evliyiz tatlim 6 aydır uğraşıyoruz işte 25 yaşındayım neden olmadığınıda bilmioz henüz 1 sene olmadan doktorlar kabul etmio ya o yuzden dahada gerilio insan :(bakalım bu ay 7 ekimde hasta olmam lazımdı iki gun gecti ama fazla umutlanmak istemiom :(sen ne zamandır beklion bakalım :(

8 aylık evliyiz tatlim 6 aydır uğraşıyoruz işte 25 yaşındayım neden olmadığınıda bilmioz henüz 1 sene olmadan doktorlar kabul etmio ya o yuzden dahada gerilio insan :(bakalım bu ay 7 ekimde hasta olmam lazımdı iki gun gecti ama fazla umutlanmak istemiom :(sen ne zamandır beklion bakalım :(

biz 2 senelik evliyiz. 3 - 4 aydırda uğraşıyoruz cnm . :50:22 yaşmdayım . bende bilmiyorum nidin olmuyor :41:. Benm dr da bidaki ay yumurtlamanı kontrol edelim yine olmazsa diğer ay tedavi başlıcaz sana dedi :53: :43:

accuk kaysanda:27::27: bende otursam:17: bana da yer varmı acaba:52::52::52::52::52:

biz 2 senelik evliyiz. 3 - 4 aydırda uğraşıyoruz cnm . :50:22 yaşmdayım . bende bilmiyorum nidin olmuyor :41:. Benm dr da bidaki ay yumurtlamanı kontrol edelim yine olmazsa diğer ay tedavi başlıcaz sana dedi :53: :43:

hayırlısı canım ya yapan nasıl yapıo bi defada tutturanlara hayranım valla :)) bakalım ben bu ay hayal kırıklığına uğrarsam gene artık tam teşekküllü bi hastane şart ne var ne yok baktırcam iyice :( Rabbimm sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahhh...umarım kasım ayı bizim ayımız olur :D

Kayamam :50: benim totom biraz büyük sığışamıyorum snra :1::1::1:

Hoş geldin ablacım buyur gel sen ben ayakta dururum :51:
yok kıyamam sen ayakta durma ayacıkların ağrır sonra:4::4:
balıklama bi dalış yapıyım hemen:10::10::10::10:
eeee :51:nasılsınız bakim:51:

hayırlısı canım ya yapan nasıl yapıo bi defada tutturanlara hayranım valla :)) bakalım ben bu ay hayal kırıklığına uğrarsam gene artık tam teşekküllü bi hastane şart ne var ne yok baktırcam iyice :( Rabbimm sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallahhh...umarım kasım ayı bizim ayımız olur :D

Aminnnn. Ya aklıma birşey geldi şincik bak . Ben 4 ay önce hiç çocuk düşünmüyordum . Anneanemede birşey dimemiştim . O durduk yere aradı. Fal baktırmış . Kasım ayında hamile var dedi :53: Acaba o mu çıkacak :53::53:

yok kıyamam sen ayakta durma ayacıkların ağrır sonra:4::4:
balıklama bi dalış yapıyım hemen:10::10::10::10:
eeee :51:nasılsınız bakim:51:

İyiyim ablacım . Ben bugün tek çizgiyi gördüm kırmızıları göremedim . Beklemedeyim . Sen nasılsın :52:

Aminnnn. Ya aklıma birşey geldi şincik bak . Ben 4 ay önce hiç çocuk düşünmüyordum . Anneanemede birşey dimemiştim . O durduk yere aradı. Fal baktırmış . Kasım ayında hamile var dedi :53: Acaba o mu çıkacak :53::53:

tatlım benim kızma bana ama fala inanma baktırmada....
geleceği ALLAH bilir sadece:26::26:

tatlım benim kızma bana ama fala inanma baktırmada....
geleceği ALLAH bilir sadece:26::26:

öyle demeeee . Allah bilir ama önsezi olayıda var gerçekten. Bende az çok bakıyorum ablacm. Umut fakirin ekmeği derler ya o misal :50:

inşallah o çıkmıştır canım ya olur mu olur his meselesidir belki böle şeyler umut etmeye devammmm pes etmek yokk :)

bende gece yine rüyamda bebişimi gördüm:5: uyandım yine rüyamış:53::53::53:

Oyoyoyoy ölürüm ablacm sana ben . Allahtan bnm rüyama girmiyor. Çok etkilenirim ben . Sıkma kendini ne olur. Farkındayım herşeyn ama dert etme. Olucak bak görürsün . :49::emir_bebek::nazar:

Back
X