Tanışamama sorunu

tumblr

Guru
Kayıtlı Üye
23 Aralık 2011
25
13
288
İstanbul
Selam kızlar,
Öncelikle 1-2 ay önce actigim “karşılıksız hoslantimi unutmalı mıyım” başlıklı bir konum vardı. Ordan benim hakkkimda daha net fikir oluşturabilirsiniz.
Kizlar sorunum şu hayatimda yalnız hissettiğim ve ruh eşimi bulmayı çok arzu ettiğim bir dönemindeyim ama ille de olsundan ziyade hayırlıysa olsun diyorum. Bunu bu kadar arzu ediyorken eşin dostun tanıştırmak istediği kişilerle de hiç tanisasim gelmiyor. Yani kızlar içimde hiç bir heyecan kırıntısı olmuyor. Bu normal mi? Araci olan kişiler de bir kahve iç böyle şeyler zamanla oluyor diyor ama mesela önceki açmış olduğum konuda belirttigim kişide çok yoğun duygular hissetmiştim.

Ben kendi tanıştığım biriyle evleneceğimi düşünürdüm ama pek öyle olmayacak gibi görünüyor. Bu yüzden kızlar bana ne tavsiye verirsiniz, heyecan hissetmesek bile kriterler uygun görünüyorsa tanışmalı mıyız? Ben tanismanin bile ne olacak alt tarafı bi tanisma olarak gorulmesini yazdırgiyorum. Sonucta ister istemez bir sonraki tanıştığımız kişide artık kıyas yapmış olacağız diye düşünüyorum.

Cok abartiyorsunuz hayati akışına birakin
Mesela tanisin begenin o beğenmediği mi sallamayin
Tanisin begenmeyin yolunuza bakin
Tanisin ama kiyaslamayin
Her önünüze gelenlede tanismayin tartın bi belli kriterleriniz vardir ona gore yol alin olursa olur olmazsa devamke

Selam kızlar,
Öncelikle 1-2 ay önce actigim “karşılıksız hoslantimi unutmalı mıyım” başlıklı bir konum vardı. Ordan benim hakkkimda daha net fikir oluşturabilirsiniz.
Kizlar sorunum şu hayatimda yalnız hissettiğim ve ruh eşimi bulmayı çok arzu ettiğim bir dönemindeyim ama ille de olsundan ziyade hayırlıysa olsun diyorum. Bunu bu kadar arzu ediyorken eşin dostun tanıştırmak istediği kişilerle de hiç tanisasim gelmiyor. Yani kızlar içimde hiç bir heyecan kırıntısı olmuyor. Bu normal mi? Araci olan kişiler de bir kahve iç böyle şeyler zamanla oluyor diyor ama mesela önceki açmış olduğum konuda belirttigim kişide çok yoğun duygular hissetmiştim.

Ben kendi tanıştığım biriyle evleneceğimi düşünürdüm ama pek öyle olmayacak gibi görünüyor. Bu yüzden kızlar bana ne tavsiye verirsiniz, heyecan hissetmesek bile kriterler uygun görünüyorsa tanışmalı mıyız? Ben tanismanin bile ne olacak alt tarafı bi tanisma olarak gorulmesini yazdırgiyorum. Sonucta ister istemez bir sonraki tanıştığımız kişide artık kıyas yapmış olacağız diye düşünüyorum.

Yorgunsunuz, hayal kırıklığı yaşamışsınız. Geçmiş tecrübelerinize bakarak yine olmayacak diye düşünüp hevesiniz kaçıyor.

Kizlar sorunum şu hayatimda yalnız hissettiğim ve ruh eşimi bulmayı çok arzu ettiğim bir dönemindeyim

Hah işte böyle dönemler insanı hataya götürür.
Can sıkıntısından birine sarmalık bir dönem bu.
Kendinize güzel hobiler, meşgaleler edinin.
Kurtarıcı/beyaz atlı prens/ruh eşi vs romantizmine kapılmadan önce duygusal olarak mutmain bir hayatınız olsun.
Öyleyken mutlaka birileri çıkar zaten karşınıza

Selam kızlar,

Eski konunuzu bilmiyorum fakat aracı usulü ile tanisasiniz gelmiyorsa elektiriginiz tutmuyordur muhtemelen resim filan gösteriyorlar
Heycanlanmadiginiz beğenmediginiz içinize sinmedigi biriyle yine gidin bir kahve için belki sonra hissedersiniz seversiniz diye bir şey yok. Biz kadınlar ilk kalbimizin hızlı hızlı attigina bayılıyoruz buyuzden sonrası yok siz tanışma sitelerine üye olun bence tek fotoğraf bi bakın bakalım neler oluyor araciysa bu da araci

Selam kızlar,

Muhtemelen eski bir şeyler hissettiğiniz kişiye karşı hala farkında olmadan hayal kırıklıkları gibi duygular besliyorsunuz. Geçiş dönemi bu. İnsanlar en çok bu dönemlerde hatalı ve ani kararlar alır. Eski hayal kırıklıklarınız tam düzelmeden kendinizi tam hissetmeden bir karar almayın zaten. İnsanlar genelde eksikliklerimi doldursun diye ilişki kararı alıyor ama ilişkideki kimse kendini tam hissetmezse iki eksik hisseden bireyin ilişkisi oluyor o.

Eski konunuzu ve yaşınızı bilmiyorum, evlenmek mi istiyorsunuz takılmak mı?? Görücü usulü diye küçümsemeyin, orada da bir beğeni elektrik oluşur yani uygun tarzda biri çıkarsa karşınıza. O yoğun duygular hissettiren erkekle çok uyuşacağınızın iyi anlaşıp mutlu olacağınızın garantisi yoktu bunu unutmayın.

Back
X