Tanisma asamasi - nasil davranmam gerekiyor

RosaParksandPeace

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
30 Nisan 2018
28
28
88
39
Merhaba kizlar

Ben (33) biriyle tanistim. Kendisi 37 yasinda. Ikimiz de hic evlenmedik.

Yurt disinda yasiyoruz. Gecen hafta ilk bulusmamizdi. Bugün tekrar bulusacaktik ama Corona nedeniyle erteledik. Bana hemen hemen her sabah yaziyor. Arada telefondan görüsüyoruz. Ben baya hoslaniyorum kendisinden. O da ilgili sanki. Ancak yazismalarimiz bana kalirsa cok monoton. Ben cok cekingenim. Beni sevimli ve güzel buluyor. Daha önce kimseyle cikmadim pek tecrübem de yok. Evlilik den bahsediyor arada. Yani öylesine tanismak gibi bi durum yok.

kendisi ayrica Yengec burcu. Nasil davranmam gerekiyor. Ben baya cekiniOrum. Cok olgun ve efendi tavirlari var. Önceki kiz arkadaslari hakkinda hic bilgim yok. En son ne zaman cikti biriyle bilmiyorum. Nasil sorulur onu da bilmiyorum.Internetten okudum, yengec burcu erkekler pek hoslanmazlar cok fazla sorgu sual edilmekten.
Ayrica icine kapanik bi yapisi var. Ikimiz hakkinda neler düsünüyor inanin bilmiyorum. Tipik yengec davranislar mi bunlari. Simdiden tesekkür ederim 😊

Zaman tani görüş tanımaya çalış, oda hoşlanmasa her gün yazmaz zaten bence. Yengeçler evcimen oluyor, aileye düşkün oluyorlar. Duygusal oluyorlar diye biliyorum .tabi burçlara göre hareket etme her insanın fıtratı ayrı. Zaman ver bakalm 1 ay sonra nasi olacak

kadınların ileri yaşta evlenmemesini anlıyorum bizim toplumda. evlilikte yükün çoğunun kadınlara yüklenmesi gibi bir saçmalık var. ama bir erkek o yaşa kadar evlenmediyse acaba demeden kendimi alamıyorum. tamamen şahsi fikrim ve kendi tecrübelerim. gerçi senin de bu yaşa kadar kimseyle görüşmemiş olman da biraz ender rastlanan bir durum. bence konuyu aç, eski kız arkadaşlarından bahsetmesini sağla. verilen cevaba göre değerlendirmede bulunalım.

Teşekkür ederim yorumun için. Kendisi için tipik yengeç burcuyum demişti. Bende merak ettim biraz. Haklısın. Tanımaya çalışacağım.

kadınların ileri yaşta evlenmemesini anlıyorum bizim toplumda. evlilikte yükün çoğunun kadınlara yüklenmesi gibi bir saçmalık var. ama bir erkek o yaşa kadar evlenmediyse acaba demeden kendimi alamıyorum. tamamen şahsi fikrim ve kendi tecrübelerim. gerçi senin de bu yaşa kadar kimseyle görüşmemiş olman da biraz ender rastlanan bir durum. bence konuyu aç, eski kız arkadaşlarından bahsetmesini sağla. verilen cevaba göre değerlendirmede bulunalım.

peki nasıl açabilirim bu konuyu?
Tanıştığım iki kişi oldu ama içim ısınmadı. O yüzden de çıkmak felan istemedim.

peki nasıl açabilirim bu konuyu?

güzel soru :KK53: :KK53: :KK53: benim şimdiye kadar görüştüklerim, kendileri ben sormadan bahsetmişlerdi. şimdi siz ne konuşuyorsunuz bilmiyorum tabii ama aklıma şöyle bir fikir geldi. hani evlilikten bahsediyor demişsin ya, "Hiç mi sana evliliği düşündürecek biriyle tanışmadın?" diyebilirsin konu tekrar oraya geldiğinde.

Olduğun gibi davran. Farklı ne yaparsan emanet ve itici duracaktır.
Çekingen olduğunu zamanla açıldığını söyle mesela. Soğuk davranıyor gibi bi düşünce oluşmasın aklında.
Geçmişini sormana da gerek yok bence konu oraya gelirse belki sorabilirsin ama 37 yaşındaki adamın illaki ilişkileri görüşmeleri olmuştur.
Bazen sen yaz ara sor hep ondan bekleme

Olduğun gibi davran. Farklı ne yaparsan emanet ve itici duracaktır.
Çekingen olduğunu zamanla açıldığını söyle mesela. Soğuk davranıyor gibi bi düşünce oluşmasın aklında.
Geçmişini sormana da gerek yok bence konu oraya gelirse belki sorabilirsin ama 37 yaşındaki adamın illaki ilişkileri görüşmeleri olmuştur.
Bazen sen yaz ara sor hep ondan bekleme
Aynı senin dediğin gibi yapıyorum zaten. Ama sıkılır mı benden diye endişeleniyorum. O yüzden de sizlere sorma gereği duydum. Kız kardeşim flört er felan diyor. Sanki beceremiyormuşum gibi hissediyorum. Kendime stres yapıyorum biraz. Telefonda konuşunca uzun konuşuyoruz. İlk buluşmamızda 4 saat felan zaman geçirdik. Hatta bi kahve daha içelim diye ısrar etmişti. Çok güzel geçti. Ama ben yine de kaygılanıyorum.

Kizlar acil fikirlerinizi bekliyorum.
Az önce yazdim kendisine. Ismiyle hitap ettim seslenir gibi

o da bana Evet güzelim dedi. Bi erkegin güzelim diye hitap etmesi ne anlama gelir.
bana biraz garip geldi.Yoksa sinirlarimi mi ölcüyor acaba?

Siz ne düsünüyorsunuz.

Kizlar acil fikirlerinizi bekliyorum.
Az önce yazdim kendisine. Ismiyle hitap ettim seslenir gibi

o da bana Evet güzelim dedi. Bi erkegin güzelim diye hitap etmesi ne anlama gelir.
bana biraz garip geldi.Yoksa sinirlarimi mi ölcüyor acaba?

Siz ne düsünüyorsunuz.

Her seyden bi anlam cıkarmasan?
Cok irdeliosun

Burcla kisilik tespiti yapılmaz :) Evlilik muhabneti açmayın şu aşamada zaten yeni tanismissiniz kendinizi hemen ačmayın her seyinizi ortaya dökmeyin tanisip bulustukca monotonlukfan cikarsiniz. Eski iliskilerini de sormayın.

Merhaba kizlar

Ben (33) biriyle tanistim. Kendisi 37 yasinda. Ikimiz de hic evlenmedik.

Yurt disinda yasiyoruz. Gecen hafta ilk bulusmamizdi. Bugün tekrar bulusacaktik ama Corona nedeniyle erteledik. Bana hemen hemen her sabah yaziyor. Arada telefondan görüsüyoruz. Ben baya hoslaniyorum kendisinden. O da ilgili sanki. Ancak yazismalarimiz bana kalirsa cok monoton. Ben cok cekingenim. Beni sevimli ve güzel buluyor. Daha önce kimseyle cikmadim pek tecrübem de yok. Evlilik den bahsediyor arada. Yani öylesine tanismak gibi bi durum yok.

kendisi ayrica Yengec burcu. Nasil davranmam gerekiyor. Ben baya cekiniOrum. Cok olgun ve efendi tavirlari var. Önceki kiz arkadaslari hakkinda hic bilgim yok. En son ne zaman cikti biriyle bilmiyorum. Nasil sorulur onu da bilmiyorum.Internetten okudum, yengec burcu erkekler pek hoslanmazlar cok fazla sorgu sual edilmekten.
Ayrica icine kapanik bi yapisi var. Ikimiz hakkinda neler düsünüyor inanin bilmiyorum. Tipik yengec davranislar mi bunlari. Simdiden tesekkür ederim 😊
Öncelikle söylemek istediğim dünya üzerinde 12 çeşit insan olmadığı. Hiçbir insan burçların tamamen özelliklerini taşımaz. Ben bu duruma en büyük örneğim. Yanında rahat hissetmeniz gerekiyor bazı şeylere adım atmak için kafanızda onu hayatınızı güzelleştirecek sevdiğiniz adam olarak oluşturabilirseniz bu çekingenlikten kurtulursunuz. Geçmişi hakkında bilgi sahibi olmak istiyor olabilirsiniz ama kimse geçmişe göre yargılanmak istemez gerekirse o konusunu açar zaten.

Dürüst olun
Akışına bırakın mesela pasta börekle yemekle aranız iyiyse yapın resmini gönderin muhabbet açın
Onunla sevdiği hobiler hakkında konuşun neleri seviyor sevmiyor öğrenin. Doğal olun. Mesleği neyse onun zorlukları güzellikleri hakkında konuşun
Geçmişini sormayın hemen evlilik lafı açmayın anı yaşayın
Ailesiyle arkadaşlarıyla mesleğiyle ilgili bilgi alın
Memleketiyle ilgili konuşun

Back
X