• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tanışma aşamasında ev sorunu

Tanışma aşamasında ev konuşulmalımı

• Ankete Katılan
    15

flower006

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2015
11
14
88
32
Merhabalar herkese hepinizin fikrine ihtiyacım var. 30 Yaşında bekarım aşağı yukarı 4yıldır bir ilişkim yok. Yeni biriyle tanıştım gayret konuşmaları fikirleri yerinde biri, sordugu sorular aldıgım cevaplar es geçilmeyecek kadar mantıklı. Fakat bir sorunumuz var , erken diyebilirsiniz bunun için ama sonucta herşeyi baştan konuşmak daha iyidir benim için öyle en azından. Ev konusunda anlaşamıyoruz şöyle yaşadıgım şehrin 10 maksimum 15 dakika uzaklıkta bir ilçesinde yaşıyorum oda merkezde yaşıyor, altında hem şirket aracı hem şahsi aracı var. Benim abim ablam kardeşim ileriye dönük annem ve babamdan hariç kimsem yok, ben haliyle şuan yaşadıgım ilçede evlendikten sonrada yaşamayı istediğimi belirttim o buna cok sıcak bakmıyor ama ilk baslarda sorun olmaz benim için diyordu şuan yaşayacagım sıkıntılara göre fikrini değiştirirmisin diye bir soru yöneltti ben net oldugumu ve fikrimin değişmeyeceğini söyledim. Sizler ne düşünüyosunuz bu konuda evli olupta yada tanısma aşamasında bu durumla karsılasan arkadaşlarımdan fikir istiyorum. Teşekkür ederim.🙏

10 15 dk uzaklik ise oturulup anlasilir diye düşünüyorum. Onun işi merkezde sanirim. Aracı olan insan da bunu sorun etmesin bence. 10 15 dakika ne ki?
Evet bende aynı şeyi düşünüyorum onun işi merkezde ayrı illerde olmuş olsaydık evet haklı derdim. İlerde cocugum olmuş olsa genelde annanne imdada yetişiyo bu gibi durumlarda herşeyde elini taşın altına koyan anneanne oluyo biliyosunuz bu yüzden merkezde oturmayı olumsuz karşılıyorum fikrimin net ve değişmeyeceğini söyledim.

Şuan bu soruyu kendi üzerimizden eşime sordum duruma göre değişirdi bilmiyorum dedi oma olumsuz degil olumlu cevap verdi.. zaten şuan da işine 15dk arabayla gidiyor. bence ikiniz icin de arabayla 15dklık yol son dert olmayi gec hiç dert olmamali.. sizin asıl sorunuz biz birbirimizi sevebilecek miyiz saygılı olacak mıyız nasil mutlu oluruz soruları.. ailem 35km lik yolu otobusle 2 saatte yanima geldiler her zaman.. hatta suan sehir dışındayım bir gel dememe bakar ailemin gelmesi.. aile her zaman sizinle olmayacak ama o adam her gün işe gidecek

Şuan bu soruyu kendi üzerimizden eşime sordum duruma göre değişirdi bilmiyorum dedi oma olumsuz degil olumlu cevap verdi.. zaten şuan da işine 15dk arabayla gidiyor. bence ikiniz icin de arabayla 15dklık yol son dert olmayi gec hiç dert olmamali.. sizin asıl sorunuz biz birbirimizi sevebilecek miyiz saygılı olacak mıyız nasil mutlu oluruz soruları.. ailem 35km lik yolu otobusle 2 saatte yanima geldiler her zaman.. hatta suan sehir dışındayım bir gel dememe bakar ailemin gelmesi.. aile her zaman sizinle olmayacak ama o adam her gün işe gidecek
Her konuda uyuşuyoruz şimdilik bunu oda hissediyo bende. Ama bi abim ablam kardeşim yok sadece anne ve babam var kardeşim olmuş olsaydı bu konuyu bu kadar derin düşünmezdim, tabiki eşim ömrümün sonuna kadar yanımda olacak ailemden fazla ama bi yerde ailemin yakın olması hem onun açısından hem benim açımdan daha rahat olacak diye düşünüyorum. Ben demiyorumki ailemin dibinde oturalım diye onu bende istemem asla ama bende calısan bir insanım ilerde cocugum olsa annesi yaşça annemden daha büyük anneme bırakmam daha kolay olacak eşimin annesinide yormamak adına. Ben kadınlardan cok erkeklerin birşeyler için elini taşın altına daha fazla koyması taraftarıyım bu gibi durumlarda neden derseniz evlendikten sonrası zaten bir kadın olarak yükümüz cok fazla birde cocugun sorumlulugu olacak babadan fazla anne üzerinde bilmiyorum yanlışta düşünüyor olabilirim hayırlısı diyorum şimdilik. Teşekkür ederim bu arada 🙏

Her konuda uyuşuyoruz şimdilik bunu oda hissediyo bende. Ama bi abim ablam kardeşim yok sadece anne ve babam var kardeşim olmuş olsaydı bu konuyu bu kadar derin düşünmezdim, tabiki eşim ömrümün sonuna kadar yanımda olacak ailemden fazla ama bi yerde ailemin yakın olması hem onun açısından hem benim açımdan daha rahat olacak diye düşünüyorum. Ben demiyorumki ailemin dibinde oturalım diye onu bende istemem asla ama bende calısan bir insanım ilerde cocugum olsa annesi yaşça annemden daha büyük anneme bırakmam daha kolay olacak eşimin annesinide yormamak adına. Ben kadınlardan cok erkeklerin birşeyler için elini taşın altına daha fazla koyması taraftarıyım bu gibi durumlarda neden derseniz evlendikten sonrası zaten bir kadın olarak yükümüz cok fazla birde cocugun sorumlulugu olacak babadan fazla anne üzerinde bilmiyorum yanlışta düşünüyor olabilirim hayırlısı diyorum şimdilik. Teşekkür ederim bu arada 🙏
Ben de teşekkür ederim kuzum sen de haklı olarak mantıklı şeyler söylüyorsun Rabbim hakkınızda en hayırlısı neyse onu nasip etsin 🥰😇

Ailenizden birine yakın olmanız önemli bu sizin taraf olur diğer taraf da olur.. En ufak bir sorun da ailenizin yakın olması çok iyi oluyor..Biz de şöyle bir durum oldu.. Babam dedi ki madem ordan ev aldınız çocuk olunca siz yardımcı olacaksınız biz ha deyince gelemeyiz dediler.. Kabul ettiler onlar da.. Baştan konuşmak gerçekten iyi.. Sonra pürüz çıkıyor, kriz oluyor..

Tek taraflı düşünmesekmi acaba? Ben fikrimi söyledim kendisine altında aracı var benim aracım yok, yaşadıgım yerde herşey elimin altında kırsal biryer değil , hep elini neden kadınlar taşın altında koymak zorundaymıs gibi düşünüyosunuz..
15dk uzaklıkta bir yerde yaşamak elini taşın altına koymak mı oluyor?
bizde el kol kalmamış taş altına koya koya o zaman

Back
X