Merhabalar herkese hepinizin fikrine ihtiyacım var. 30 Yaşında bekarım aşağı yukarı 4yıldır bir ilişkim yok. Yeni biriyle tanıştım gayret konuşmaları fikirleri yerinde biri, sordugu sorular aldıgım cevaplar es geçilmeyecek kadar mantıklı. Fakat bir sorunumuz var , erken diyebilirsiniz bunun için ama sonucta herşeyi baştan konuşmak daha iyidir benim için öyle en azından. Ev konusunda anlaşamıyoruz şöyle yaşadıgım şehrin 10 maksimum 15 dakika uzaklıkta bir ilçesinde yaşıyorum oda merkezde yaşıyor, altında hem şirket aracı hem şahsi aracı var. Benim abim ablam kardeşim ileriye dönük annem ve babamdan hariç kimsem yok, ben haliyle şuan yaşadıgım ilçede evlendikten sonrada yaşamayı istediğimi belirttim o buna cok sıcak bakmıyor ama ilk baslarda sorun olmaz benim için diyordu şuan yaşayacagım sıkıntılara göre fikrini değiştirirmisin diye bir soru yöneltti ben net oldugumu ve fikrimin değişmeyeceğini söyledim. Sizler ne düşünüyosunuz bu konuda evli olupta yada tanısma aşamasında bu durumla karsılasan arkadaşlarımdan fikir istiyorum. Teşekkür ederim.