• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tanıştıktan 2 ay sonra nişanlanmak acele değil mi?

sonbaharyaGmurlari

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2012
1.022
342
83
Konya
bir kız ak.var daha önce de anlatmıştım.görücü sulü tanıştılar.2.ayda nişanlandılar.nişandan bi gün sonrada kız ark.bana msj attı moalim çok bozuk dedi.nişanlım nişan günü sürekli kız kzenime bakıyord ama tatsızlık çıksın istemedim söylemedim dedi.kız kardeşim de farketmiş bunu söyledi deddi.sen bir şey gördün mü dedi?
ben de dedim bir süre bana baktı ama bana öyle gelmiştir demiştim dedim.siz de böyle diyorsanız bana çok güven vermedi dedim.ama geçekten de bir ara dikkatlice bakmıştı bana .ayrıca o adamda böyle nişanlanıyorum mtl olmalıyım havaları yoktu.hani sıcak bakmıyordu kız ark.nişan günü.
ben de pişman oldum keşke ben bişiey görmedim deseydim dedim ama dedim bir kere ama olmayan bişeyi demedim.sice bundan sonraki süreçte onu neler bekliyor olabili? kız ark.
sizce acele etmedi mi nişanlanmakta çünkü kafasına çok takıyordu ya olmazsa ya evde kalırsam diye o da öğretmen ben gibi ama o atanamadı.sizce ben karışmalı mıyım yanlış gördüğüm drumda geride mi drmalıyım? cevaplarınız benim için değerli arkadaşlar.

Back
X