Tanıyamıyorum bu adamı..

patsizcan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2012
788
2
46
Diğer
Eşim yalnız olduğumuz zamanlarda oldukça ilgili ve romantiktir. Ancak şu ailesiyle bir araya gelmeye görsün
Aman Yarabbim yaa sanki benim varlığımı unutuyor..
Tıpkı bugün olduğu gibi..
Kaynanam ve görümcelerim gezmeye geldiler..Biz de buranın meşhur bir yerine götürdük..
Normalde eften püften kıskanan kocam, beni ıssız, sadece iki adamın olduğu yerde arabada bıraktı ve onlarla gezmeye gitti.
Yanımda küçük bebek olduğu için ve hava da soğuk olduğu için çıkmak istemedim ama sormadı da zaten sen gelmiyor musun diye.
Allah korusun brşey olsa telefonum bile çekmiyor.. Ve gittikleri yer 100-200 metre ötede..Beni göremeyecekleri bir yerde..
Zaten onlar kalabalık.. Ne vardı sanki benim yanımda kalsaydı?
Abartıyor muyum bilmiyorum ama bugün dokunsalar ağlayacak durumdayım..
Kardeşlerinin yanına takılır ben kalırım tek başıma yolda yürürken, yok kardeşi elini tutar omzuna yatar ben ayrı ayrı..
Bir türlü bu sorunu çözemiyorum..:50:

Son düzenleme:
Ama burda bana ayıp etmiyor mu? Ve sadece bugün değil, farklı şehirlerdeyiz ve ne zaman bir araya gelsek dışarıya cıksak kardeşi elini tutar koluna girer. Ben burda eşekbaşı mıyım diye sormadan edemiyorum:50:

Ama burda bana ayıp etmiyor mu? Ve sadece bugün değil, farklı şehirlerdeyiz ve ne zaman bir araya gelsek dışarıya cıksak kardeşi elini tutar koluna girer. Ben burda eşekbaşı mıyım diye sormadan edemiyorum:50:

cok daha kötü davranışlar varken bu basit bile kaçıyor oyle görüp ustunde durmazsan küçülür ama çok ustunde durursan sorun büyür,ne güzel sevdiğin insanla evlısın daha ne olsun..cok daha buyuk sorun yaşayanları,sevıpte kavuşamayanları,ayrılanları düşün boşver
sonra ufacık kıvılcımlar büyük yangınlara neden oluyor bence büyütme,söyleyeceksen de tatlı dille söyle

Evet biliyorum şükür çook büyük sorunlar değil ama, tatlı dille de söyledim. Daha yeniyiz, düğünümüz olmadı ama resmiyette evliyiz.. Ne bileyim zaten aileye alışmaya çalışıyorum bir de eşim bana uzak davranınca çok üzülüyorum..

Evet biliyorum şükür çook büyük sorunlar değil ama, tatlı dille de söyledim. Daha yeniyiz, düğünümüz olmadı ama resmiyette evliyiz.. Ne bileyim zaten aileye alışmaya çalışıyorum bir de eşim bana uzak davranınca çok üzülüyorum..

bebek fılan olunca eskı evlı sandım :) yenisiniz demek evet dikkat etmesi lazım ama sanırım onlarda yanlış anlamasın dıye ılgılenıyor

bende evlendim bizim orda dugun yaptik eşimin tarafdada dugun yapmak için yola ciktik bi yerde durduk benim eşim beni brakti gitti kuzenleri ile sigara içmeye ne sinir olmustum varya zaten ne zamn gitsek hiç umursamiyo beni kendi başina hareket ediyo ben yokum gibi hep dua ettim inşlah o kizlarin eşleride aynisini yapar diye biz gezmeye gittik kuzeninin nişanlisi izin vermedi gelmesine nasil kizdi eşim oh canima değsin dedim ama yine ayni şeyi yaparsa bu sefer herkezin yaninda diycem ne dersem demeynce işte o birşey demez zannediylar guzelce uyar canim ve bekle zamani var işte hersyin bi zamani var canim sabreden muradina erermiş

can sıkıcı bi durum, bu erkekleri anlamak mümkün değil zaten. ama iyi tarafından bak canım, en azından sürekli beraber değilsiniz. arada bir geliyolar.

Aaaa lütfeen böyle bir sorun olurda ben sessiz kalabilirmiyiiim.
Bende de bir sevgili mevcut bu tavırları sergileyen. kendisi benim yaşadığım şehirde yaşıyor ailesi başka bir şehirde geldiğinde 10-15 gün kalırlar o 10-15 gün benim sevgili iptal olur, msj atarım cevaplar taa fiizandan gelirr sonra böyle bi uzaklık ilgisizlik bi soğukluk başlar benle görüşmek bile istemez.
taaa ki onlar gidene kadar, gittiklerinde bi yavşamalar sulanmalar görüşmek için gün ayarlamalar buda bana koyuyor tabi.
ona böyle yapıyorsun diyincede denk geliyodur onların geldiğinde özellikle yapmıyorum diyor ama yer mi ? yemez.
ayar vercem biara onu istiyo :47:

canım olur boyle seyler ,cok takılma .

erkekler genel de aılelerın yanın da eşlerıne karsı mesafelıdır .

saygıdan oturu gelen bır davranısdır .

genel de cok hoslanmazlar aılelerın yanın da ,canım cıcım tavırlardan .

bence de boyle olmalı .ama tabıkı de sızı araba da bırakıp gıtmelerı hos olmamıs .

Son düzenleme:
haklısın ya en çok da seni bırakıp onların elini tutması falan sinir bozucu.o öyle yaptığında geride kalma sen de git öbür elinden tut

Ailesini görünce eşini unutan tipik erkek modeli. Tabi ki hiç hoş değil, ben olsam tepkimi veririm eşime :20:

Eşim yalnız olduğumuz zamanlarda oldukça ilgili ve romantiktir. Ancak şu ailesiyle bir araya gelmeye görsün
Aman Yarabbim yaa sanki benim varlığımı unutuyor..
Tıpkı bugün olduğu gibi..
Kaynanam ve görümcelerim gezmeye geldiler..Biz de buranın meşhur bir yerine götürdük..
Normalde eften püften kıskanan kocam, beni ıssız, sadece iki adamın olduğu yerde arabada bıraktı ve onlarla gezmeye gitti.
Yanımda küçük bebek olduğu için ve hava da soğuk olduğu için çıkmak istemedim ama sormadı da zaten sen gelmiyor musun diye.
Allah korusun brşey olsa telefonum bile çekmiyor.. Ve gittikleri yer 100-200 metre ötede..Beni göremeyecekleri bir yerde..
Zaten onlar kalabalık.. Ne vardı sanki benim yanımda kalsaydı?
Abartıyor muyum bilmiyorum ama bugün dokunsalar ağlayacak durumdayım..
Kardeşlerinin yanına takılır ben kalırım tek başıma yolda yürürken, yok kardeşi elini tutar omzuna yatar ben ayrı ayrı..
Bir türlü bu sorunu çözemiyorum..:50:

bebek kimin.........:26:

cok can sıkıcı bir durum ama ben bugüne kadar burda okuduklarımdan ve en basta kendi yasadıklarımdan cıkardıgım erkekler özellikle de cocukları olduktan sonra cok daha fazla ailelerine düskün oluyorlar.anladıgım kadarıyla bide kayınvalideniz size uzakta oturuyor sanırım.keske böyle seyler olmasa ama oluyor isde.esinizle belki sakince konusabilirsiniz ona rahatsızlıgınızı anlatırsınız ama cok abartmayın bence.

canım gaza gelme hemen ya ailesi uzaktaymış ya gelince kardeşı koluna girse ne olur
takma sen bunları erkeklerin genel tavrı budur zaten
ailelerinin yanında eşlerine mesafe koymayı maharet sanırlar
bu toplumumuzun erkeği yetiştirme tarzından da kaynaklanıyor
gözüne batmasınna izin verme bu konuların yoksa incinirsin
olağan durumlar bunlar

erkeklerin çoğu ailelerinin yanında aslan kesiliveriyorlar.çok kafana takma canım zaten arada sırada görüşüyorsunuz üstünde durma:31:

ben olsam bebekle dışarı baştan çıkmazdım siz gezin benım canım istemiyor diyerek..

canın isteyip de çıktıysan o zaman aşkım bebeği alır mısın arabadan inemiyorum diyebilirdin...arabadan inmeyeceksen zaten dışarı çıkmak garip kaçmış biraz

ya da başka zaman senı unutuyorsa git elini sen tut ondan bekleme.
elini çekerse de azarı hakeder bence...

ben senın karın değil miyim diye sorabılırsın...

isteklerini belirt kendinin farkına vardır...

ben olsam bebekle dışarı baştan çıkmazdım siz gezin benım canım istemiyor diyerek..

canın isteyip de çıktıysan o zaman aşkım bebeği alır mısın arabadan inemiyorum diyebilirdin...arabadan inmeyeceksen zaten dışarı çıkmak garip kaçmış biraz

ya da başka zaman senı unutuyorsa git elini sen tut ondan bekleme.
elini çekerse de azarı hakeder bence...

ben senın karın değil miyim diye sorabılırsın...

isteklerini belirt kendinin farkına vardır...

bebek konu sahibinin değil muhtemelen,daha düğünleri olmamış,yakınlarından birinin bebeğini eşiyle beraber beklemek istemiş ama eşide gitmiş:34:

Back
X