Eşim yalnız olduğumuz zamanlarda oldukça ilgili ve romantiktir. Ancak şu ailesiyle bir araya gelmeye görsün
Aman Yarabbim yaa sanki benim varlığımı unutuyor..
Tıpkı bugün olduğu gibi..
Kaynanam ve görümcelerim gezmeye geldiler..Biz de buranın meşhur bir yerine götürdük..
Normalde eften püften kıskanan kocam, beni ıssız, sadece iki adamın olduğu yerde arabada bıraktı ve onlarla gezmeye gitti.
Yanımda küçük bebek olduğu için ve hava da soğuk olduğu için çıkmak istemedim ama sormadı da zaten sen gelmiyor musun diye.
Allah korusun brşey olsa telefonum bile çekmiyor.. Ve gittikleri yer 100-200 metre ötede..Beni göremeyecekleri bir yerde..
Zaten onlar kalabalık.. Ne vardı sanki benim yanımda kalsaydı?
Abartıyor muyum bilmiyorum ama bugün dokunsalar ağlayacak durumdayım..
Kardeşlerinin yanına takılır ben kalırım tek başıma yolda yürürken, yok kardeşi elini tutar omzuna yatar ben ayrı ayrı..
Bir türlü bu sorunu çözemiyorum..
Aman Yarabbim yaa sanki benim varlığımı unutuyor..
Tıpkı bugün olduğu gibi..
Kaynanam ve görümcelerim gezmeye geldiler..Biz de buranın meşhur bir yerine götürdük..
Normalde eften püften kıskanan kocam, beni ıssız, sadece iki adamın olduğu yerde arabada bıraktı ve onlarla gezmeye gitti.
Yanımda küçük bebek olduğu için ve hava da soğuk olduğu için çıkmak istemedim ama sormadı da zaten sen gelmiyor musun diye.
Allah korusun brşey olsa telefonum bile çekmiyor.. Ve gittikleri yer 100-200 metre ötede..Beni göremeyecekleri bir yerde..
Zaten onlar kalabalık.. Ne vardı sanki benim yanımda kalsaydı?
Abartıyor muyum bilmiyorum ama bugün dokunsalar ağlayacak durumdayım..
Kardeşlerinin yanına takılır ben kalırım tek başıma yolda yürürken, yok kardeşi elini tutar omzuna yatar ben ayrı ayrı..
Bir türlü bu sorunu çözemiyorum..

Son düzenleme: