Tanrı'ya kavuşmak için çocuklarına tuvalet temizleyici içirdi

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.826
898
Tanrı'ya kavuşacağım diye çocuklarını öldürüyordu
ABD'de akılalmaz olay! 2 aylık kızı ve 2 yaşındaki oğluyla birlikte deterjan içip intihara kalkıştı. Tuhaf annenin amacı ise çocuklarıyla birlikte Tanrı'ya kavuşmaktı.
Sitene Ekle
tanri-ya-kavusmak-icin-cocuklarini-oldurdu-4948747.Jpeg

ABD'nin Florida eyaletinde akılalmaz olay! Bir anne 'tanrıyacağı ulaşacağım' diye iki çocuğuyla birlikte intihar girişiminde bulundu. Ölmek için 2 aylık kızı ve 2 yaşındaki oğluyla birlikte tuvalet temizleyici içen kadın, polisler tarafından çıplak ve acılar içinde kıvranırken bulundu.

Ailenin içtiği tuvalet temizleyicinin zehirli madde içermemesi ailenin hayatta kalmasını sağladı. Hastaneye yetiştirilen West ailesinin 3 üyesinin mideleri yıkandı.

Kocası iş için şehir dışında bulunan Amelia West'in daha önceden çocuklarıyla birlikte bir komşularına gidip onun İsa peygamber olup olmadıklarını sordukları da öğrenildi. milliyet

kadının psikolojik rahatsızlığı olduğu belli ama yine de bi çocuk daha yapıp birde onları yanlız bırakıp iş seyahatine gitmiş kocası

kadının psikolojik rahatsızlığı olduğu belli ama yine de bi çocuk daha yapıp birde onları yanlız bırakıp iş seyahatine gitmiş kocası
Kadın belki 2 yaş arayla çocuk sahibi olmanın sorumluluğunu kaldıramamış lohusa depresyonuna girmiştir, neyse ki hepsi sağsalim kurtulmuş.

Kadın belki 2 yaş arayla çocuk sahibi olmanın sorumluluğunu kaldıramamış lohusa depresyonuna girmiştir, neyse ki hepsi sağsalim kurtulmuş.
ama çocukların kadından alınması gerekmezmi mune,onlara böyle bir madde içirmeye kalkışması fazla sakıncalı değilmi..

ama çocukların kadından alınması gerekmezmi mune,onlara böyle bir madde içirmeye kalkışması fazla sakıncalı değilmi..
ABD kanunlarını nerden bileyim cyrptic:) ben kadının durumuyla ilgili yorum yaptım. Bizim ülkemizde olanlar bize yetiyor zaten, birde ABD'yi düşünmeyelim:KK14:

ABD kanunlarını nerden bileyim cyrptic:) ben kadının durumuyla ilgili yorum yaptım. Bizim ülkemizde olanlar bize yetiyor zaten, birde ABD'yi düşünmeyelim:KK14:
haklısın mune:)bu gün epey yoruldun zaten senden uzak durmakta fayda var:KK53:

Cocuklari bir akrabalarina teslim etmisler, kadini da hapse atmislar.

iyi yapmışlar...akraba yoksamı çocuk yurdu sanırım ..orayamı veriliyor saraylım?
Duruma bagli saniyorum, kimi boyle velayeti akrabaya, kimi de yurda filan.. Cocuk icin en uygunu neresiyse.. Verdikleri yeri de takip ediyor, denetim yapiyorlar arada..

Ailenin içtiği tuvalet temizleyicinin zehirli madde içermemesi ailenin hayatta kalmasını sağladı. Hastaneye yetiştirilen West ailesinin 3 üyesinin mideleri yıkandı.
Bunu yapan bir Turk kadini olaydi mumkunati yok kurtulamazdi. Malum bizim kadinlar her sey icin camasir suyu kullanirlar. :KK53: Mideleri delinirdi ailecek.:KK57:

Bunu yapan bir Turk kadini olaydi mumkunati yok kurtulamazdi. Malum bizim kadinlar her sey icin camasir suyu kullanirlar. :KK53: Mideleri delinirdi ailecek.:KK57:

aynen benim de aklıma geldi, özellikle tuvalet temizlemek için tuz ruhu kullanıldığı düşünülürse... çıkan gazından bile ölen var

bir kadıncağız öldüydü haberi çıktı ya ..tuz ruhu+çamaşır suyu karıştırmış banyo temizliği için sonrada hakkın rahmetine kavuşmuş..içildiğini düşünemiyorum..

Son düzenleyen: Moderatör:
bir kadıncağız öldüydü haberi çıktı ya ..tuz ruhu+çamaşır suyu karıştırmış banyo temizliği için sonuöta hakkın rahmetine kavuşmuş..içildiğini düşünemiyorum..
Turk kadinlarinin temizlik tutkusu :KK53:

Simdi sirf camasir suyu kullaninca heryer bembeyaz olmuyor mu yav? Parkeleri ne yapiyorsunuz?:KK69:

Back
X