Tansiyon

Hafsa mihrimah

Üye
Kayıtlı Üye
25 Kasım 2016
120
19
18
28
Hanimlar merhaba. Ben 33 + 5gunluk hamileyim. Dun kontrolum vardı doktor tansiyonumu ölçtü 17 8di. Bi anda çıktı. 3 4 saat sonunda 12 8e indi. Takip için hastsnede kaldım bi kaç saat. Doktor bir hafta boyunca evde hergun tansiyonumu ölçmemi söyledi.sabah 12 idi şimdi 14..
Bu arada doğumum sezaryan. Kendim istedim. Hamilelikten önce panik atak tedavisi görmüştüm. Sorum şu tansiyonum neden cikiyor sizce. Zaman yanastikca panik mi oluyorum yoksa neden. ? Boyle olan var mi ? Hamileliğin son zamanlarinda neden cikar tansiyon ?

Tuzlu yemiyorum. Doktor kilom ile ilgili bişey de demedi henüz. Son zamanlar yanastigi için korkuyorum heyecanlanıyorum tabiki ama o an mi oluyor anlamıyorum

bende ayrıntılıda 2 arterde çentik çıkmıştı doktorum 30. haftadan sonra tansıyonumun cıkabılecegını söylemişti.. o yuzden tansiyon aleti almıştım.. şimdilik normal seyrediyor bakalım 30 dan sonra nasıl gıdecek.. belki sendede boyle bir durum vardır..

benim bir ara cok cıkmıstı sıcaktan sanırım bırkac gun yuksek gıttı cok korkmustum ama duzeldı.. cıktıgında sarımsak yıyebılırsın ben lımonlu su da içmiştim.. ikiside düşürdü

Merhaba Arkadaşlar 6 haftalık hamileyim ve yüksek tansiyonum var bugün holter takıldı artık yarın ona gore nasıl bir tedavi uygulayacaklar bilmiyorum. Netten okuduğumda hep kötü şeyler yazıyor. Bu da haliyle beni çok korkutuyor. Yani öyle bir yazıyor ki her yüksek tansiyonda gebelik zehirlenmesi oluyor. Insanın tansiyonu olmasa bile çıkartırlar yani Yüksek tansiyonlu hamilelerve annelerden yorum bekliyorum. Desteklerinizi bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…