Tansiyon:(((((

hel_en

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2012
151
0
26
Ankara
Arkadaşlar 18 haftalık hamileyim.4 yaşında bir oğlum var.yani bu ikinci hamilelik.ama ilk hamileliğimde ne bulantı ne kusma ne tansiyon hiç bir şikayetim yoktu.ama bu sefer çok farklı .ilk üç ay bulantı ve kusmalarım vardı.bir şey yiyemedim dolayısıyla halsizlik halt safhadaydı.şimdi onlar bitti.bu sefer tansiyonla başım dertte.çok düşük seyrediyor.özellikle gündüzleri.7/4,8/5 bu aralarda.baş dönmesi ve halsizlik te cabası.inanın psikolojim çok bozuldu.evde hiç bir iş yapamıyorum.çocuğumla bile ilgilenemiyorum.doktorum düşük olduğu için endişelenme ,yüksek olsa sorun olurdu diyor.ama enerjik olmak her şeye koşturmak istiyorum ama 4 aydır sürekli hasta modundayım.hep böyle mi gidecek onu da bilmiyorum.benzer sorun yaşayan arkadaşlar lütfen cevaplarınızı bekliyorum.

bende sizin gibiyim sürekli halsizlik temizliğii yapamıyorum bunalımdayım eve biri gelicek diye ödüm kopuyor stres stres tansiyonum da sizin gibi aç kalıca 8 4..... 8 3 .....9 5 de en normal hali

Bende kalp carpintisi sikayetiyle dr.a gidip sebein dusuk yansiyon oldugunu ogrenmistim..9/5 ti..sairim 20 li haftalarda baslaip 30. Haftada gecmisti..ben tuzlu ayran icinde rahatliyodum..dr.umda ii geliyorsa ic demistim..bas donmesi goz kararmasi yuzunden tek basima disari ciamiyordum

Benim hamilelikten önce ve hamileliğimin ilk aylarında tansiyonum çok düşüktü. Ama aylar ilerledikçe her ölçtürdüğümde yavaş yavaş yükseldiğini gördüm. Şuanda 13 e 8, daha fazla yükselir diye korkmaya bile başladım.Yani hiç belli olmuyor bu işler, değişebiliyor.

doğru belli olmuyor.benim tansiyonum normalde de düşüktür.ama şu an çok etkiliyor.resmen hayattan soğudum.sürekli hasta hali hissetmek çok berbat bir şey.acaba sıcaklar da mı tetikliyor diye düşünüyorum.aslında hiç dışarı çıkmıyorum.umarım geçer.çünkü daha 5 ay var.şimdi tatildeyim, işe başlayınca halim ne olacak bilmiyorum...

hamilelikten önce çok normal giderdi benim tansiyonum ama 2 aydır falan 10-6,9-5 gibi değerler alıyor yüksek olmasından iyidir ama halsizlik yapıyor kendimi çok zorlamıyorum işler de olduğu kadar oluversin sıcakların da etkisi olduğunu düşünüyorum bir ay falan sonra daha iyi oluruz herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…