Doğuma Hazırlık Tansiyonum yüksekmi

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

ceylancihangirr

Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2018
130
93
13
32
herkee iyi akşamlar 32 haftalık hamileyim yaklaşık 1 saat önce kulaklarımın sıcaklığını hissettim heöen evde tansiyonuma baktım ilk baktığımda 13/8 di 15 20 dk sonra 14/6 çıktı şimdi gekrar ölçtüm 13/8 sizce panik olmalımıyım bişeyde yemedim streste yapmadım uzanırken oldu ne olduysa bi anda ateş bastı ben şimdi ne yapim

Bu sitede herkesin içi geçmiş herhalde kimse cevap vermiyor merak etmeyin bildiklerinizi tecrübelerinizi paylaşınca kimse ücret talep etmiyor sizden

Bence yuksek degil.benim de 34.haftadan sonra 13/8 faln oluyordu.hatta su an 36.haftadayim 15/10 u bile gordum ama tansiyonumu olcerken cok heycanlaniyorum bu da sebep oluyormus.dr cok uzerinde durmadi.idrar fln da bakiyor cok yuksek olunca idrar da protein cikiyormus cunku benim cikmadi.ama tabi yine de cokta riske atmayalim dedi 25ine dogumum olucak.

Bence yuksek degil.benim de 34.haftadan sonra 13/8 faln oluyordu.hatta su an 36.haftadayim 15/10 u bile gordum ama tansiyonumu olcerken cok heycanlaniyorum bu da sebep oluyormus.dr cok uzerinde durmadi.idrar fln da bakiyor cok yuksek olunca idrar da protein cikiyormus cunku benim cikmadi.ama tabi yine de cokta riske atmayalim dedi 25ine dogumum olucak.
Ayy şükür biri cevap verdi teşekkür ederim bu arada benim normalde hep 10 11 olur tansiyonum suratıma ateş basınca anlıyorum tansiyonum yükselmiş doktorla konuştum bugün oda pek önemsemedi ama bugünde hep 14 15 ti tansiyonum doktoeumda pazartesi gel kan idrar tahlili yapalım dedi gidicem bakalım inşallah bendede bişi çıkmaz

Back
X