Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok ilgi göstermek, üstüne düşmek, aşırı değer vermek kaybetme korkusunu düşürüyor çünkü.
Yeri geldi mi tavrını koymayı, güçlü olmayı bilmeli insan.
Ben çok fazla ilgiden, abartılı sevgiden kaçmıştım zamanında.
Karşımdaki insanı ezik gibi gördüm ve ayrıldım.
Ben sensiz yapamam modunda olmamak gerekir mesela.
Çok değer vermek bu yüzden değer veren insanın "değerini" düşürüyor.
Aşkını yaşamak için illa abartmaya gerek yok.
Değer vermenin, sevgi göstermenin de bir ölçüsü olmalı.
O ölçüyü tutturamadın mı pırrr oluyorlar.
Çok ilgi göstermek, üstüne düşmek, aşırı değer vermek kaybetme korkusunu düşürüyor çünkü.
Yeri geldi mi tavrını koymayı, güçlü olmayı bilmeli insan.
Ben çok fazla ilgiden, abartılı sevgiden kaçmıştım zamanında.
Karşımdaki insanı ezik gibi gördüm ve ayrıldım.
Ben sensiz yapamam modunda olmamak gerekir mesela.
Çok değer vermek bu yüzden değer veren insanın "değerini" düşürüyor.
Aşkını yaşamak için illa abartmaya gerek yok.
Değer vermenin, sevgi göstermenin de bir ölçüsü olmalı.
O ölçüyü tutturamadın mı pırrr oluyorlar.
peki böyle çok değer verdiğin insan o bensiz yaşayamaz diye düşünürken onu terkedersen napar cnm =) çok gsl yazmışsın o yüzden fikrine ihtiyaç duydum
Dediğin şeyi eski sevgilim yaptı.
Çok severdi beni. Bir ara arayıp sormadı, mesajlarıma cevap vermedi.
Sinirlendirmiştim çünkü onu.
İnan kudurdum öyle yapınca.
Ama sonra boşşverrr dedim kendi kendime.
Sevmiyordum çünkü onu. Mesajlarıma cevap yazmasa nolur!
Ama ister istemez afallamıştım. Tabi sonra yine aklını aldım bunun ve bana yine aşık oldu falan filan...
Sonra bir daha ayrıldım, kurtuldum.
Sana dönecek olursak;
Sen de öyle bir şey yaparsan eminim işe yarar, çıldırır.
Tabi dirayetli olmak lazım. Bak dediğim gibi ben önce çıldırdım da sonraa yine bu bana en aşık haliyle geldi.
Bir daha terk ettim çocuğu.
Seninki öyle yapmaz umarım. Seni cidden seviyorsa biraz kendini çekmenle değerini anlayabilir.
Terk etmen tuhaf olmaz mı? Sessiz kalırsan delirir asıl bence.
Net olmayıp dengesiz davranırsan iyi olabilir sanki. :44::44:
ben 13 gn önce terk ettim bile cnm =)) ama ben sabrettikçe daha kötü oluyordu bende tamamen kendi haline bırakma yolunu seçtim...çünkü harbiden sabrettikçe bişey demedikçe iyice uzaklaşıodu...13 gündür tık yok bu saatten sora bi umut olabilir mi sence?
Aa terk ettin demek... :26::26:
Acaba başka biri mi var ki hiç arayıp sormadı seni?
Çünkü boşluğa düşmesi lazım bir şeyler yapması için.
Sevgisi konusunda emin olamadım şimdi sevgilinin.
İyi bari tekrar geri dönüş yapmayıp terk edişinde kararlı davranmışsın.
Bir arkadaş vardı. O da ayrılmıştı senin gibi sevdiğinden.
Yani çocuk mecbur bıraktı, severken terk etti kız.
2 , 3 ay kadar ses çıkmadı hiç. Sonra aradı, mesaj attı.
Ama düzelen bir şey olmadı, o ayrı mevzu.
Umut her zaman vardır.
boynuzlandım deseneeeee =)=)))))) senden başkasına yan gözle baktığım gün öldüğüm gün olsun diodu acaba birine yan gözle baktıda öldü mü ne
yok çok özledim ama geri dönüş yapmadım çünkü geri dönsem aynaya bakmaya utanırdım...2,3 ay sonra dönse kaç yazarkiii onca zaman bensiz kalan bi ömürde rahatlıkla kalabilir ay içime fenalık çöktüüüü![]()
Hahahaha![]()
Dediğim gibi ilişkini gözden geçirmen lazım.
Neler yaptın ki sen?
Hoşlanmadığı bir şey olmuşsa çok bunaltmışsan falan o sözler yalan oluyor bir müddet sonra.
Kaçıp gidiyorlar böyle.
yok walla ben bişe yapmadım kendi kendine triplere girdi herşeyi askerliğe bahane etti kendisi askerdede =) ya adam bana msj atmıo bi bakıom telden face e girmiş paylaşım yapıo bana gelincede telefon rahat kullanamıom dio bi kere bu face e girdi şifresi bendede vardı bende girdim bunun face e bu farketti bi baktım şifresini değiştirdi bende ii bi haşladım bunu 6 gün msj atmadı bende atmadım sonunda yine kendi attı bide böle hiçbişe olmamış gibi yazmıomu deli oluyorum nese bikaç msj attı fln 2 gün yine yokoldu ortadan bende ayrılık mesajı attım oda sitem etti zor durumda olduğumu anlayamadın die bende dedim zor durumda olmanla alakası yok senin tawrın değişti kaç kere söledim anlamadın dedim oda tamam haklısın ama ben sana demiştim gelince böle olmicak diye ama sen en baştan pes ettin artık sorumsuz serseri kötü bi sewgilin yok dedi bende değişen ben deilim kolayca wazgeçende ben deilim seninde artık üzerine titreyen bi sevgilin yok dedim gidiş o gidiş bacımmmm artık haber alınamıyorrr![]()
Aaiiiyyy askerlik meselesiii ... Oofff ne zor bir süreç şu askerlik dönemi ilişkiler için.(((
Ben yaşamadım ama gördüğüm hep bu yönde.
Kendi kendine düşüncelere giriyordur belki de, ondan böyle?.
Tek başına aklında kurup büyütüyor mu bazı şeyleri acaba?
Ya da cidden bahane mi ediyor? Bir sürü soru var sorulması gereken.:26:
Askerlikle beraber mi değişti yoksa rahat rahat görüştüğünüzde de bi şeyler ters gitmeye başlamış mıydı?
Facee girip sana bir şey yazmaması enteresan. :44::44:
Şifreyi değiştirmesi de öyle. Şimdi çok katı olmak istemiyorum.
Bir şeye kırıldı da dile getirmiyor olabilir mi ki? Belki sen farkında olmadan onu üzmüşsündür?
İiyimser olmaya çalışıyorum. Çünkü bu tarz bir şeyler yaşadığım oldu.
Ben adam beni hiç sevmiyor, takmıyor diye düşünürken o bambaşka alemlerde benim dediğim küçük bir şeyi çok yanlış anlamış falan...
Sende de böyle bir durum vardır belki? Eğer terk ettin ve bir şey demiyorsa ya cidden hiç umursamıyor seni ya da çok üzgün ve diyecek laf bulamıyor. Erkekler bazen çok garip. Bizim gibi kendilerini net ifade etmek yerine sessizliğe gömülmeyi tercih edebiliyorlar.
Askerlikte mi buldu başka birini? Netten falan mı tanıştı yoksa.
Hemen bir şey dememek lazım.
E falcı kadın geri dönecek dedi de hayatında ya da aklında başka biri olup olmadığı konusunda bir yorum yapmadı mı?![]()
face ini ondan çok ben kullanıodum netten bulmuş olması imkansız gibi bişe çarşıya çıktığında bulmuştur boyu dewrilesice...başka biri var falan demedi bi erkek senin hakkında bişeyler demiş bu ondan sora uzaklaşmış dedi bende 13 gündür kim die düşünüyorum ya bide bunun ailevi sıkıntıları var dedii falcı bacı =)
taparsan teper tepersen tapar!!!!taparsan teper tepersen tapar!!!!