Saç Rengi ve Saç Boyama tarçın kızıl rengi

sossy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2011
190
0
0
Ankara
Kızlar saçım şu anda kızıl kızıl büyüyle boyadım en son ama tarçın kızıl istiyorum yani daha açık bir ton istiyorum hangi boyayı tavsiye edersiniz?

kuzey güney dizisine yeni katılan merve boluğurun saç rengide bakır kızılı begendiğim bi renk....

canım bu renk tarçın kızılının koyu tonlarında isim olarak önemli deil fakat numara çok önemli kuaförden bilgi al numara konusunda bakır rengını kutuya aldanıp boyama derim çok pişmanlık yaşayanlar var bu konuda....

Bir kutu 7.33 ile yarım kutu kumral bakır karışımıyla bu rengi elde edebilirsin bence canım..
Ama tanıdığın bir kuaföre danışsan daha garanti olur.

bu arada kuzey güneydeki mervenin saçını gördüm çok güzel olmuş da ben okadar açık istemiyorum onun biraz koyusu

ay bende merak ediyorum nasıl olcak ama koyu olur falan dediler koleston bakır kızıl aldım şu an saçım kızıl çok açık kızıl değil ama normal kızıl kızıl büyü yapmıştım , tabi rengi açıldı sanırım ilk boyamayla değil ama bir kaç boyamadan sonra oturur bu renk aslında ilk ben bu rengi kuaförde yapmıştım herkes çok beğenmişti çok güzel olmuştu hatta yolda bile durdurup soruyorlardı bu rengi kaç numara falan diye sonr bir heves daha kızılımsı bir renk istedim kızıl büyü yaptım ama beğenmedim çok ağır bir renk kahvemsi kızıllar daha çok hoşuma gidiyor bana daha çok gittğini düşünüyorum .

saçımı boyadım yalnız bordomsu bir renk oldu daha açık istemiştim ama sanırım zemini kızıl olduğu için oldu açılmasını beklicem ama buda güzel tabi kızıl kızıl.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…