- 11 Ağustos 2013
- 6.523
- 24.146
- 548
Merhaba.
Dogal bakimlara guvenim tam(di).
Ta ki bu maskeye kadar..
Daha onceleri de ayni sekilde uygulamistim.
Zarar degil de yarari olmustu. Hatta 3 gune 1 yapardim.
1 yumurta.
Kahve telvesi ve tarcin seklinde hazirlar uygulardim.
Dun once buhar maskesi yaptim. Siyah nokta bantlarini kullandim. Ardindan cildime bu maskeyi uyguladim. Biraz da fazla beklettim sanirim. Yikadim. O an pek bisi yoktu. Sabah kalktigimda ki zaten uykumdan yuzumde aci ve kasinti ile uyandim; kipkirmizi ve kabarmisti maske yaptigim bolgeler...
Yanik gibi. Kezzap atilmis gibi.. Sis ve kizarik
Simdi aksam oldu. Ise gittigim icin makyaj ile kamufle etmeye calistim yine belli oldu.
Buz uyguladim. Fito krem surdum ama gecmiyor
Iz kalir diye korkmaktayim.
Basina gelen oldu mu?
Ne zamana gecer?
Nasil gecer?
Ne kadar surede dr a gitmeliyim?
Dip not: lutfen dogal bile olsa maskeleri bilincli yapin. Ben kendimi deneyimli sanardim bu konularda ama degilmisim meger..
Dogal bakimlara guvenim tam(di).
Ta ki bu maskeye kadar..
Daha onceleri de ayni sekilde uygulamistim.
Zarar degil de yarari olmustu. Hatta 3 gune 1 yapardim.
1 yumurta.
Kahve telvesi ve tarcin seklinde hazirlar uygulardim.
Dun once buhar maskesi yaptim. Siyah nokta bantlarini kullandim. Ardindan cildime bu maskeyi uyguladim. Biraz da fazla beklettim sanirim. Yikadim. O an pek bisi yoktu. Sabah kalktigimda ki zaten uykumdan yuzumde aci ve kasinti ile uyandim; kipkirmizi ve kabarmisti maske yaptigim bolgeler...
Yanik gibi. Kezzap atilmis gibi.. Sis ve kizarik

Simdi aksam oldu. Ise gittigim icin makyaj ile kamufle etmeye calistim yine belli oldu.
Buz uyguladim. Fito krem surdum ama gecmiyor

Iz kalir diye korkmaktayim.
Basina gelen oldu mu?
Ne zamana gecer?
Nasil gecer?
Ne kadar surede dr a gitmeliyim?
Dip not: lutfen dogal bile olsa maskeleri bilincli yapin. Ben kendimi deneyimli sanardim bu konularda ama degilmisim meger..