snowdrop sağlık,huzur ,mutluluk... Kayıtlı Üye 13 Mayıs 2008 952 10 318 38 İstanbul 4 Eylül 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi snowdrop #1 kizlar tarhana yaptim bu sene ama cok kurutmusum takir takir oldu rondoda inceltmiyor hic parcalamiyor yani ne yapcam ben fikri olan varmi
kizlar tarhana yaptim bu sene ama cok kurutmusum takir takir oldu rondoda inceltmiyor hic parcalamiyor yani ne yapcam ben fikri olan varmi
kelebekmkelebek Evli , Mutlu , ikiz annesi ❤️ Pro Üye Anneler Kulübü 14 Mart 2008 6.069 5.238 723 6 Eylül 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi snowdrop #2 tühh canım ya keşke okadar kurutmasaydın.. en iyi çözüm kıyma makinesinde geçir derm tabi iyice temizlenmiş bir makine olmalı
tühh canım ya keşke okadar kurutmasaydın.. en iyi çözüm kıyma makinesinde geçir derm tabi iyice temizlenmiş bir makine olmalı
H hazek Popüler Üye Kayıtlı Üye 7 Eylül 2009 577 0 116 Diğer 6 Eylül 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi snowdrop #3 hafıf su serp sonra ustunu kapatıp 5 dk beklet yumusacık olur ınsallah
A aysegulcukk Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Eylül 2009 2 0 86 43 İstanbul 29 Kasım 2010 Konu Sahibi Konu Sahibi snowdrop #4 parçalayabildigin kadar pişir piştikten sonra kayna suylka zaten ıyıce yumuşıcaktır sonrada el blenderıylar ınceltırsın ben oyle yapıyorum
parçalayabildigin kadar pişir piştikten sonra kayna suylka zaten ıyıce yumuşıcaktır sonrada el blenderıylar ınceltırsın ben oyle yapıyorum