- 5 Ocak 2016
- 2.263
- 4.807
- 133
- Konu Sahibi nazlihilton
-
Bilmiyorum ama konu gorunsun ikiye dusmesin diye yaziyim.
Keske istanbul tarif yazsaydin .
Karşıdayım ben bilsem yardım etmek isterdim:)
İett nin sayfasında Oraya nasıl giderim uygulaması vardı. Oraya bi yaz bakalım belki metroyla tarifte çıkarÇook sağolun yardım etmiş kadar oldunuz
Metrobüsle mecidiyeköye kadar gel. İnip metroya bin. Ordasın.Kızlar çok özür dilerim bu bölümü böyle işgal ettiğimden dolayı ama çok acil bir bilgiye ihtiyacım var.
Şişli de oturanlar yardım edebilir mi? İnternetten de baktım ama nerden nereye geçicem anlayamıyorum.
Zeytinburnu metrobüsten veya cevizlibağ metrobüsten osmanbey şişli ye nasıl gidebilirim?
Yada eminonune kadar tramvayla geldikten sonra osmanbey şişliye nasıl gidebilirim? ( Halaskargazi caddesine )
Yarın saat 7 de orda olmam gerekiyor yardım ederseniz çok sevinirim. Teşekkürler.
Metrobüsle mecidiyeköye kadar gel. İnip metroya bin. Ordasın.
Yakın canım. Mecidiyeköyde inip karşıya geçiyosun. Orda metro işaretini görürsün. İnsanlar da genelde o yöne yürürler.Metrobüs metro arası yakın o zaman değilmi ?? Çok teşekkür ederim..
Mecidiyekoyde metro direk gidiyor osman beye.
Yakın canım. Mecidiyeköyde inip karşıya geçiyosun. Orda metro işaretini görürsün. İnsanlar da genelde o yöne yürürler.
Eki Görüntüle 1890698 Googleplayda buradan oraya diye bir program var çok guzel
Habgi otobus kaçta nereye gidiyor, nerden nereye yuruyecen çok detaylı bir program
İşini görür cnmindiriyim hemen
İşini görür cnmindiriyim hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?