• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tarihi geçmiş gebelik testi bakar mısınız bi kizlarr ? Bir gebenin günlüğü markalı gebelik testiydi

flowrs16

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2025
9
1
1
Kizlar ben 2 gun once bi gebelik testi yaptim. Sabah ac karnina ilk idrarla. Pozitif cikti. Cizgi silikti ama bariz belli aşırı silik degil. Tabi ben sevindim baya. Ardindan 10- 15 dk sonra ayni idrarla bi daha test yaptim. Bu seferde negatif cikti. Haydaaa.. bi sevindim bi uzuldum. Sonra fark ettim ki birinin son kullanma tarihi 2024'müş. Ama hangisi hangi paketten cikti bilmiyorum. Ama pozitife inanmak istedim.sonucta test hamile degilken hamileymis gibi gostermezdir herhalde dedim.ama pozitifi negatif cikarmasi daha mumkun gibi geldi. Neyse dun yapmadim test. Eger gebelik varsa beta hcg yukselirse cizgi daha belirginlesir dedim. O yuzden 1 gun bekledim bugun yaptim. Bu sefer son kullanma tarihlerine iyice baktim sorun yoktu. Testi yaptim sonuc NEGATIF... bi tane daha yaptim o da NEGATIF... ne kadar uzuldugumu tahmin edersiniz. Sonra baktim ki elimde tarihi gecmis 2024 olan bi gebelik testi var. Onu yapayim dedim. Ama ilk idrarimla yapamadim. Aradan yarim saat bir saat gecmisti. Fakat 2. idrardan oncede ne su ictim ne yemek yedim. Neyse testi yaptim sonuc POZITIF.. saka gibi. Ikinci cizgi biraz silik ama belli yani.. Yani hamileyken hamile degilmisim gibi cikarsaydi uzulmezdim. Ama hamile degilken niye hamile gibi cikarirsin kiiii 😔 umutlandim. Boyle sonuc cikabiliyomuş onu da gormus oldum. Hâlâ da adet olmadim ama bu sonuclara gore sanirim regl olmayi beklemem gerecek.. yine de Allah'tan umit kesilmez

Back
X