Bence çok iyi fikirMerhaba hanımlar,
Sizden bir konu hakkında fikir almak istiyorum.İl dışından bir tarla aldım,yatırım amaçlı param değerlensin diye Oğlum'da dedi anne aracımı takas edip bende tarla alayım iki tane tarla aldı oda biri(1350 metre kare diğeri(450 metre kare bunları biraz bekletip satmak istiyor.Al sat yapmak istiyor yani ilk aldığımıza hiç dokunmak istemiyoruz.ne dersiniz iyimi yapmışız?Teşekkür ederim şimdiden yorumlarınız için.
Harika yapmışsınızMerhaba hanımlar,
Sizden bir konu hakkında fikir almak istiyorum.İl dışından bir tarla aldım,yatırım amaçlı param değerlensin diye Oğlum'da dedi anne aracımı takas edip bende tarla alayım iki tane tarla aldı oda biri(1350 metre kare diğeri(450 metre kare bunları biraz bekletip satmak istiyor.Al sat yapmak istiyor yani ilk aldığımıza hiç dokunmak istemiyoruz.ne dersiniz iyimi yapmışız?Teşekkür ederim şimdiden yorumlarınız için.
Arazi alırken neye dikkat etmek gerek acaba? Büyükşehirlerden birindeyiz ve yatırım için düşünüyorum. Ufak bir yerBence de çok iyi yapmışsınız. Bizim burası çok değerli. İki sene önce dönümünü 100 bine aldigimiz 5.5 dönümlük tarla şuan dönümü 800 bin civarinda. Siz düşünün gerisini. Tabi değerli araziler var değersiz arazilar var ama yinede artış oluyor sürekli.
Merkezi yerlerde hissesiz bulmak artık imkansıza yakın. Hisseli çoğu yer Bunlarda sufa hakkı var. Hissedarlar arasında.Arazi alırken neye dikkat etmek gerek acaba? Büyükşehirlerden birindeyiz ve yatırım için düşünüyorum. Ufak bir yer
Sulak araziler yani suya yakın araziler, sulamaya elverişli araziler, şehire kasabaya, ilçeye yakın arsalar ve tabiki yol kenarı arazileri fiyatları çok daha yüksek ve artması en kolay arazilerdir. Bir de almadan önce muhakkak o şehirdeki dönüm başı tarla fiyatlarını araştırın bazı uyanıklar çok çok fazla istiyor. Bizim araziler( daha doğrusu babamın arazileri) devletin su kanallarina çok yakın ve Mersin meyve sebze yetiştirmeye çok müsait olunca fiyat yüksek oluyor.Arazi alırken neye dikkat etmek gerek acaba? Büyükşehirlerden birindeyiz ve yatırım için düşünüyorum. Ufak bir yer
En iyi yatırım taşınmaza yapılan bence de, eşim zamanında beni dinleseydi bizim de tarlamız olurdu. Al sat yapan bir aile dostumuz var bi sürü para kazandıMerhaba hanımlar,
iyi yapmissin ama su ara piyasa durgun. bankalar kredi vermiyor aslinda arabalarin fiyatı düşmeye basladi. tekrar yukselise gececektir. ama kesinlikle kar edersin biraz bekleyince.Merhaba hanımlar,
Cok iyi yapmışsıniz, çevremde duyduğum kadarıyla tarla uzun vade yatırım için daha fazla kazandırıyor. Ben de geçen sene aldım, 6 ay sonra tam 2 katıydı. Üstüne bir de konteyner elektrik su vs hallettiniz mi 1 koyup 3 alırsınız ilerde.Merhaba hanımlar,
Neresi orasiBence de çok iyi yapmışsınız. Bizim burası çok değerli. İki sene önce dönümünü 100 bine aldigimiz 5.5 dönümlük tarla şuan dönümü 800 bin civarinda. Siz düşünün gerisini. Tabi değerli araziler var değersiz arazilar var ama yinede artış oluyor sürekli.
en güzel yatırım bence akmaz kokmaz ve deger kazanıyor gün geçtikçe hayırlısı olsunMerhaba hanımlar,
MersinNeresi orasi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?