- Emoji Skoru
- 31
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi birsorumva
-
Her hangi bir düzensizlik etkisi olur muTekrar kullanman gerekmiyor. Regl oldun, ilaç görevini yaptı, bitti.
Yok olmazHer hangi bir düzensizlik etkisi olur mu
Tekrar kullanmama gerek yok düzenini bozmaz merak etme ☺MERHABA ARKADASŞLAR YAZMIŞTIM BU AY GECİKMEM VAR DİYE TARLUSAL İÇMEYE BAŞLAMIŞTIM GECİKMENİN 5.GÜNÜ REGL OLDUM BU İLAÇ HERHANGİ BİR DÜZENSİZLİK YAPAR Mİ BİR DAHA Kİ AY İÇİN KULLANANLAR YARDIMCI OLABİLİR MI TEKRAR KULLANMAYA GEREK OLMAZ DEMİ
Çok teşekkür ediyorum cevabınız içinTekrar kullanmama gerek yok düzenini bozmaz merak etme ☺
Evet zaten takvime de yazarsanız olduğunuz günü ortalama hesaplıyor o bi kaç gün aksama sıkıntı değiltarlusal kullandıktan sonra olunan adet günü bundan sonraki yeni adet tarihimiz mi oluyor?
yoksa bir sonraki adeti ilacı kullanmadan önceki regl takvimine göre mi hesaplamalıyız
ben günü gününe çok düzenli olurdum. ilk kez 7 gün gecikti. bu akşam kullanmaya başlayacağım. işe yararsa yeni adet takvimim bu olacak değil miEvet zaten takvime de yazarsanız olduğunuz günü ortalama hesaplıyor o bi kaç gün aksama sıkıntı değil
Evet.ben günü gününe çok düzenli olurdum. ilk kez 7 gün gecikti. bu akşam kullanmaya başlayacağım. işe yararsa yeni adet takvimim bu olacak değil mi
Oldunuz muben günü gününe çok düzenli olurdum. ilk kez 7 gün gecikti. bu akşam kullanmaya başlayacağım. işe yararsa yeni adet takvimim bu olacak değil mi