Tarlusal içtim ama hamileyim lütfen bildiklerinizle bana yardımcı olabilir misiniz

Angelres

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2018
993
1.229
113
Ben 5 senelik evliyim Ağır pko var ilaçsız adet olmuyorum 2 tüp bebek sonuç kimyasal gebelik kayıplar.. tekrar tüp bebeğe başlayacaktım 24 Aralık adet tarihim tarlusal 25 ocakta başladım adet olmadığım için doktor tarlusal verdi İçtim bitti 12 gün Adet olmadım test yaptık sonuç 135 çok yeni ama internette okuduklarım beni mahvetti bebek ölür yada sakat olur doktorum bişey olmayacağını söyledi fakat aksini söyleyen doktorlarda varmış başına bu durum gelip sağlıkla bebeğini dünyaya getiren var mi? Senelerce uğraştım herşeyi yaptım denedim bıkmadan usanmadan bu yüzden kaybetmekten çok korkuyorum 😔

Canım tarlusalın bebeğe bir zararı yok. Doktoruna danıssan daha iyi olur ama.

Bence aldırma allahtan gelen o kadar uğraşmısın olmamış beklemdin andan rabbim göndermiş büyük konuşmak istemiyorum ama allah korusun aynı durumda ben olsam sakat olucağınıda bilsemde asla aldırmazdım ki eminim sağlıklı gelicektir.

Doktorumda böyle dedi ama bazı doktorlar aldırın bile demişler burada böyle yazanlar olmuş 😔 çok tedirginim
Canım doktorlardan iyi bilemez kimse.

Ne ağır ilaçlar kullanıp sağlıklı doğuran var.
Senın ki gayet normal bir ilaç. bence tedirgin olacağın yerde şükretmeye bak ve rahatla

Size tarlusalı veren doktor haricinde başka doktora daha danışın içiniz rahat etsin.
Kendi verdiği için öyle söylüyor olabilir diye düşünüyorsunuz sanırım.
Gönlünüze göre olur umarım, geçmiş olsun.

Bence aldırma allahtan gelen o kadar uğraşmısın olmamış beklemdin andan rabbim göndermiş büyük konuşmak istemiyorum ama allah korusun aynı durumda ben olsam sakat olucağınıda bilsemde asla aldırmazdım ki eminim sağlıklı gelicektir.
Yok bana aldırın demediler zaten Allah korusun öyle bişey düşünmem rabbim sınav etmesin tabi Ben burda bazı kişilere öyle demişler onları okudum o yüzden moralim bozuldu Konu yazdım

Yok bana aldırın demediler zaten Allah korusun öyle bişey düşünmem rabbim sınav etmesin tabi Ben burda bazı kişilere öyle demişler onları okudum o yüzden moralim bozuldu Konu yazdım
bende çok okudum birşey olmadığını içini ferah tut herşey olucağına varır hayırlısı ile

Ben bir zararı olmuyor diye biliyorum.

Ben 5 senelik evliyim Ağır pko var ilaçsız adet olmuyorum 2 tüp bebek sonuç kimyasal gebelik kayıplar.. tekrar tüp bebeğe başlayacaktım 24 Aralık adet tarihim tarlusal 25 ocakta başladım adet olmadığım için doktor tarlusal verdi İçtim bitti 12 gün Adet olmadım test yaptık sonuç 135 çok yeni ama internette okuduklarım beni mahvetti bebek ölür yada sakat olur doktorum bişey olmayacağını söyledi fakat aksini söyleyen doktorlarda varmış başına bu durum gelip sağlıkla bebeğini dünyaya getiren var mi? Senelerce uğraştım herşeyi yaptım denedim bıkmadan usanmadan bu yüzden kaybetmekten çok korkuyorum 😔
Canım Ben okadar ağır ilaçlar kullandım ki böbrek hastasıyım doktorlar hepsi şaşırdı. Sen bu ilaçlarla nasıl hamile kaldın dediler hatta o dönem ameliyat olucaktım röntgene bile girmiştim doktorlar kızdı neden söylemiyosun bize ya bebeğe bişey olursa ya engelli doğarsa diye ama çok şükür hiçbişey olmadı şimdi kızım 2 buçuk yaşında. Bence sıkıntı yapma herşeyde vardır bi hayır hamileliğin tadını çıkar.

Canım Ben okadar ağır ilaçlar kullandım ki böbrek hastasıyım doktorlar hepsi şaşırdı. Sen bu ilaçlarla nasıl hamile kaldın dediler hatta o dönem ameliyat olucaktım röntgene bile girmiştim doktorlar kızdı neden söylemiyosun bize ya bebeğe bişey olursa ya engelli doğarsa diye ama çok şükür hiçbişey olmadı şimdi kızım 2 buçuk yaşında. Bence sıkıntı yapma herşeyde vardır bi hayır hamileliğin tadını çıkar.
Çok sağolun inşallah benimde sağlıkla dünyaya gelip büyütmek nasip olur Allah evladınızı da hayırlı sağlıklı ömür versin inşallah 🤲🏻

Korkma canım bişey olmaz ben bizzat içen biri olarak söylüyorum. Bende içmiştim ilaç bittikten sonra hamile olduğumu öğrendim. Hemen doktora gittim içtiğimi de söyledim zarar vermez demişti. Çok şükür sağlıkla doğdu bebeğim 5 aylık oldu bile 😊

Korkma canım bişey olmaz ben bizzat içen biri olarak söylüyorum. Bende içmiştim ilaç bittikten sonra hamile olduğumu öğrendim. Hemen doktora gittim içtiğimi de söyledim zarar vermez demişti. Çok şükür sağlıkla doğdu bebeğim 5 aylık oldu bile 😊
Yaa gerçekten içim rahatladı inşallah sağlıkla alırım kucağıma Allah bebeğinize sağlıklı uzun ömürler versin 😍🧿

Yaa gerçekten içim rahatladı inşallah sağlıkla alırım kucağıma Allah bebeğinize sağlıklı uzun ömürler versin 😍🧿
Amin inşallah canım Allaha emanet hiç bişey olmaz sağlıkla alırsın inşallah kucağına. Hiç endişe edip üzme kendini benim doktorum önemsemişti bile . Ben ilk test yaptığımda negatifti meğer hamileymişim testte çıkmadı diye hem bi kutu tarlusal içmiştim maydanoz kaynatıp suyunu içmiştim hatta adet söktürücü bitki alıp kaynatıp onu bile içmiştim adet olabilmek için 😅

Merhabalar. Bende pko hastasıyım. 1 yıldır bebek istiyoruz. Daha önce gonal f ve çatlama iğnesini denedik iki kere ama olmadı. Doktorum adetin 2. günü gel bu ay aşılamayı deneyelim dedi. En son 13 ocak adet oldum. Doktorumu aradım kan testi yaptr negatif ise tarlusal ic dedi. 18 şubat kan testi yaptırdım ve negatif cikti akabinde tarlusala başladım. 24 şubatta son tarlusali içtim ve hala adet olmadım. 6 gün oldu yani biteli. Tarlusali daha oncede iki defa içmiştim ve her ikisindede bittikten 2-3 gun sonra adet oldum. Suan 6 gün oldu tarlusal biteli ve hala adet olmadım. Normalde bittikten 10 gün içinde olursunuz yazıyor prospektusda ama daha önce 2. 3. gun olduğum için acaba hamilelik olabilir mi diye düşünmüyor değilim. Karnımın altı cok şiş ve goguslerim cok hassas. Yada stress de yapıyor olabilirim. Varımdır sizce olasilik?

Back
X