- 17 Haziran 2011
- 5.446
- 3.152
- 373
merhaba hanımlar
en son 17 nisanda regl oldum,mayısta 11-13 arası beklediğim adet bir türlü gelmedi.buraya da konu açtım hatta.
21 mayısta bi dr'a gittim gebelik baktı,jinekolojık muayene yaptı herşey yolunda olursun regl,tarlusal verdi.ama ben biraz daha doğal akışına bıraktım kendi gelsin diye.
gelmedi.
bende 31 mayısta artık korkum iyice artmış olarak başka dr'a gittim,gittiğim dr onkolojı jinekologuydu hatta rahime hakim bir uzman olsun istedim.
inceledi,baktı,görünürde sorun yok dedi,rahim duvrı kalınlaşmıs tarlusalı kullan sökülecektir dedi.
ancak smear,hpv testi,ve kandan bakılabilecek birçok şeye daha baktı.
herşey temiz.bende tarlusala başladım ctesi.bugün 4.gün
kullananalara sorum,
bu ilacı kullanırken yada kullandıktan sonra kaç gün içinde geldi reglniz?
yada gelmeme durumu yaşayan bidaha doktora giden vs oldu mu?
bu arada hayatıda ilk defa böyle bir gecikme yaşadım
en son 17 nisanda regl oldum,mayısta 11-13 arası beklediğim adet bir türlü gelmedi.buraya da konu açtım hatta.
21 mayısta bi dr'a gittim gebelik baktı,jinekolojık muayene yaptı herşey yolunda olursun regl,tarlusal verdi.ama ben biraz daha doğal akışına bıraktım kendi gelsin diye.
gelmedi.
bende 31 mayısta artık korkum iyice artmış olarak başka dr'a gittim,gittiğim dr onkolojı jinekologuydu hatta rahime hakim bir uzman olsun istedim.
inceledi,baktı,görünürde sorun yok dedi,rahim duvrı kalınlaşmıs tarlusalı kullan sökülecektir dedi.
ancak smear,hpv testi,ve kandan bakılabilecek birçok şeye daha baktı.
herşey temiz.bende tarlusala başladım ctesi.bugün 4.gün
kullananalara sorum,
bu ilacı kullanırken yada kullandıktan sonra kaç gün içinde geldi reglniz?
yada gelmeme durumu yaşayan bidaha doktora giden vs oldu mu?
bu arada hayatıda ilk defa böyle bir gecikme yaşadım