Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mrb bende hamile olduğumu bılmeden Tarlusal kullandım bende yenı üye oldum buraya kullanan var mı dıye doktorlar ne dedı dıye öğrenmek istedim çünkü bana hep kürtaj dediler bende aldırmadım sonuna kadar gıtmek istedim şuan hala sürec devam edıyor ve hala kürtaj dıyorlar ilacın zarar verecegını söylüyor lar bende bilmek istiyorum kullanan var mı be sonuna kadar gıden doğum yapan bırı var mı dıye bebek de ne hasar kalıyor bilmek istiyorumArkadaşlar tarlusal kullanıp sonrasında hamile olduğunu öğrenen var mı. Ve gebeliginiz nasil ilerledi bir sorun oldu mu
Peki bebek göründü mü bi problem var mı şu an?Hamilelik bilmeden Tarlusal kullanan var mı bende bilmek istiyorum şuan çok endişeliyim ve doktorlar bana ilaç zarar vermıs olabilir diye hep kürtaj diyorlar ben hamile olduğumu bilmeden 5 haftalık hamile iken ilaç almısım ama hamıle olduğumu bilmeden çünkü ben de pıkos olduğu için düzensiz lik vardı ve ben 8 haftalık iken hamıle olduğumu ögrendim yanı ilacı çoktan kullanmıştım doktorlar hep zarar vermiş olabilir dıye kürtaj dediler ben şuan çok kararsızım ne yapacagımı bilmiyorum bı ilacı kullanıp bebekte herhangı bır SIKINTIsı olmayan var mı yada doktorlar sıze ne dedı bilgi si olan yada yaşayan arkadaşlar bu konuda bilgi verir senız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim
Evet göründü ve kalp atısı da var şuan 12haftalık ikili tarama da yapıldıPeki bebek göründü mü bi problem var mı şu an?
Eee niye kürtaj yapalım diyorlar. Aman kuzum tek doktorla yetinme, bazı ozeldeki doktorlar kürtajdan iyi kazandığı için hemen kürtaj diyorlar. Bence bi devlet hastanesine de git.Evet göründü ve kalp atısı da var şuan 12haftalık ikili tarama da yapıldı
Evet göründü ve kalp atısı da var şuan 12haftalık ikili tarama da yapPeki bebek göründü mü bi problem var mı şu an?
Gittim gitmediğim doktor kalmadı artık bende bu süreçte çok yoruldum ve hala hamile olduğuma sevinemiyorum bile hep bı korku hep bır endişeEee niye kürtaj yapalım diyorlar. Aman kuzum tek doktorla yetinme, bazı ozeldeki doktorlar kürtajdan iyi kazandığı için hemen kürtaj diyorlar. Bence bi devlet hastanesine de git.
Canım madem bi sorun yok niye kürtaj diyor bunlar. Vallahi ben bile etkilendim buradan, seni düşünemiyorum bileGittim gitmediğim doktor kalmadı artık bende bu süreçte çok yoruldum ve hala hamile olduğuma sevinemiyorum bile hep bı korku hep bır endişe