- 23 Eylül 2021
- 25
- 41
- 3
- 30
- Konu Sahibi kayipmuziknotasi35
-
Kullandım bitti hergün 2 tane sabah aksam seklinde 5 günde bitti. 8 eylülde kullandım kanamam 18 nde geldi. Yani ilac bittikten 5 gün sonra kanama yasadım. Yoğun olmayan 4-5 gun sürdü. Ondan sonra gogus ağrılarım basladı 15 gün sonra yani 2 ekim kanamam oldu bugun daha yoğun..Tarlusal kullanırken ara kanama olur bittikten on-onbeş gün kadar sonra da adet görülür.
Korktugunuz bir şey varsa doktora gidin.Kullandım bitti hergün 2 tane sabah aksam seklinde 5 günde bitti. 8 eylülde kullandım kanamam 18 nde geldi. Yani ilac bittikten 5 gün sonra kanama yasadım. Yoğun olmayan 4-5 gun sürdü. Ondan sonra gogus ağrılarım basladı 15 gün sonra yani 2 ekim kanamam oldu bugun daha yoğun..
Korktugunuz bir şey varsa doktora gidin.
Yazdığınız şeyleri, göğüs ağrısına kadar, geçen sene mayıs ayında yaşadım ama tarlusal kullanmadığım halde oldu. Sonraki adetler normal gününde devam etti.
Geçmiş olsun.
Adetliyken gidip hormonlarınıza baktırabilseniz iyi olurdu aslında.Doktora 4 gün önce gttim akıntım vardı biraz onun için fitil verdi kullandım bittikten sonra kanamam geldi regl gibi. Ama tarlusal dan kaynaklı oldğunu düşünüyorum. Tahlil yaptırmak gerekiyor sanırım tekrardan
Teşekkürler yarına randevu buldum gidiyim yaptırıyım tahlilAdetliyken gidip hormonlarınıza baktırabilseniz iyi olurdu aslında.
Yaptırdım sonuclar cıktı bugunAdetliyken gidip hormonlarınıza baktırabilseniz iyi olurdu aslında.
Bir sorun yoktur inşallah.Yaptırdım sonuclar cıktı bugun
Hormon sonuclarım normal cıktıBir sorun yoktur inşallah.
Bazen döngü sapabiliyor böyle. Endişe edilecek birşey yok gibi. Doktora söylediniz mi iki defa adet olduğunuzu? Bir yorum yaptı mi?Hormon sonuclarım normal cıktı
Yorum yapmadı hormonlarım normal cıkınca fakat smdi en son 2 ekimde regl oldum suan goguslerim ağrıyorBazen döngü sapabiliyor böyle. Endişe edilecek birşey yok gibi. Doktora söylediniz mi iki defa adet olduğunuzu? Bir yorum yaptı mi?
Demek ki problem yok.Yorum yapmadı hormonlarım normal cıkınca fakat smdi en son 2 ekimde regl oldum suan goguslerim ağrıyor
Dediğiniz gibi olabilir düzene girdiyse reglim normalde olduğum tarihten bir hafta sonraya atar veya 10 gun sonrayaDemek ki problem yok.
Goguslerinizin ağrıması normal, adete on gün kala, bir hafta kala, bazen iki hafta kala agrimaya başlar ya.
Tabiki de bozmuş olabilir hormon ilacı netice de korkmatarlusal 8 Eylül kullandım doktorum verdi 18 eylülde regl oldum ama yoğun değil.o günden sonra goguslerimde ağrı oluştu. 2 ekim yine regl oldum dün sildikce gelen kanama bugun yoğun. Tarlusal hormonlarımı bozmus olabilirmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?