Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
tarlusal kullandım adet olamadım hamile olabilir miyim :(
arkadaşlar çatlatma iğnesinden sonra kan tahlili yaptırdım 0.99 çıkmıştı yani negatif doktor tarlusal verdi 8. günüm ama hala adet olmadım sizce bi ihtimal hamile olabilir miyim
arkadaşlar çatlatma iğnesinden sonra kan tahlili yaptırdım 0.99 çıkmıştı yani negatif doktor tarlusal verdi 8. günüm ama hala adet olmadım sizce bi ihtimal hamile olabilir miyim
aslında pek ümidim yokkan değerim birden yükselmez o kadar herhalde doktor ultrasonda bakmıştı çatlatma iğnesi vuruldukan 15 gün sonra yumurtaların çatlamış ama rahimde bir şey gözükmüyor dedi ama ben arlsal çok kullandım adet olmuştum hep 3 gün içinde bir şey olmazsa test yaparım
Bu ilk yazisim.. Şimdiye dek hep sizi okudum ve dertlerime care buldum yeri geldi umut oldunuz kizlar simdide oyle bir andayim. 24yasinda 1yillik evliyimm En son 7haziran da adet oldum iki uc kez evde idrar testi yaptim negatif cikti.. Saglik ocaginda kan testi yaptirdim temmuzun sonlarina dogru oda negatifti..5agustosta doktora gittim kan testi yapti ve ultrasonla bakti teste gebelik negatif cikti pko hastasiyim bu arada tarlusal verdi gunde iki adet ictim biteli 8gun pldu hala adet olmadim hamile olabilirmiyim acaba sag kasigimda ozellikle dun farkettm batma var bunun haricinde bir belirtim yk cok istiyoruz bebegimizin olmasini
Adet donemimde kirmizi kanama beklerken koyu renk damla damla lekelenmem olduve 7-8 gun surdu. Bebek dusunduk dusuneli de adetlerim bozuldu. Yukaridaki gibi bir durum yaşayan var mi?
Adet donemimde kirmizi kanama beklerken koyu renk damla damla lekelenmem olduve 7-8 gun surdu. Bebek dusunduk dusuneli de adetlerim bozuldu. Yukaridaki gibi bir durum yaşayan var mi?