S Simonzeyy Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 27 Haziran 2021 494 186 53 29 2 Ocak 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Simonzeyy #1 Kızlar tarlusal kullanırken 2. Gün açık kahve akıntım geldi. 3.4. gün gelmedi bırakmam mı gerekiyor yoksa kuyuyu bitireyimmi ilk defa kullanıyorum
Kızlar tarlusal kullanırken 2. Gün açık kahve akıntım geldi. 3.4. gün gelmedi bırakmam mı gerekiyor yoksa kuyuyu bitireyimmi ilk defa kullanıyorum
T tubaask Aktif Üye Kayıtlı Üye 21 Eylül 2021 1.890 5.020 78 38 2 Ocak 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Simonzeyy #2 Simonzeyy .!.: Kızlar tarlusal kullanırken 2. Gün açık kahve akıntım geldi. 3.4. gün gelmedi bırakmam mı gerekiyor yoksa kuyuyu bitireyimmi ilk defa kullanıyorum Genişletmek için tıkla... Kutuyu bitir canım zaten 6 günlük sanırsam
Simonzeyy .!.: Kızlar tarlusal kullanırken 2. Gün açık kahve akıntım geldi. 3.4. gün gelmedi bırakmam mı gerekiyor yoksa kuyuyu bitireyimmi ilk defa kullanıyorum Genişletmek için tıkla... Kutuyu bitir canım zaten 6 günlük sanırsam