Tarlusal sonrasi...:(

9 ağustos ta tekstil bete ya bakıldı yine negatif doktor diyor 2 hafta daha bekle olmazsan yine tarlusal al kullan diyor böyle saçma birsey olabilir mi hala bekliyorum her tarafım sis valla moralim çok bozuk
Tarlusal okadar uzun süre kullanılmaz bence, içine sinmezse başka bir doktora daha görünün. Dediğim egzersizleri deneyin ise yarıyor

Merhaba bende 1 yıldır evliyim vajinusmus hastasıydım 14 gün oldu aşalı 18 ağustosta yendim bu süreçte hiç korunmadık pms dönemimde ilişki yaşadım son reglim 24 Temmuz yumurtlama dönemimde geçti adetim 25 ağustosta olacaktı olmadı doktora gittim bi yumurtam patlamış çok fazla yumurtlığım varmış kan testi yaptı herşeyim normal gebelik yok gebeliğe engel bi durum yok dedi tarlusal verdi bugün ilacı ikinci kez içtim sabah akşam içiyorum içtiğim günlerde ilişki yaşarsam hamilelik olur mu acaba ? İçip hamile kalanları duymuştum ilaç bittikten sonra regl i bekliycem olmazsa hamile olma olasılığım nedir acaba ?

Oldum evt ama baya sonra oldum o da aktaran bitkisel karışım aldım ilac kullanmak istemediğim için, 4. Günü regl oldum
Merhaba canım bitkisel karışım olarak ne almıştın ben de ilacı bugün bitirdim bekliyorum gelmesini gelmedi hala🥲

Merhabalar
Adet gecikmesi ile doktora gittim tarlusal verdi öncesinde kullanmadan önce gebelik testi yaptım negatifti ben de 21 temmuz,da başladım ilaca 26 si akşamı bitti bugün 11. Gun ve ben regl olmadım hala , daha öncede bir kere kullanmıştım ama o zaman kacingi gün regl oldum hiç hatırlamıyorum
Dünden bu yana göğüslerimde acayip bi sizlama var iç çamaşır değince bile aciyor, yani sormak istediğim hamile olabilir.miyim yada kullanan arkadaşlar var ise ilac.bittikten sonra kaçıncı gün regl oldunuz doktora gitmem gerekir mi
Ben sık sık adet düzensizliği yaşadığım için o ilacı kullandım. Ama bazen o ilaca rağmen regl olmadığım oluyordu. Tekrar doktora gittiğimde başka bir ilaç daha veriyordu ondan sonra oluyordu

Back
X