Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hamile insanlarda adet oluyormuş bende o yüzden korktumAdet oldum diyosun gebelik durumu mu acaba diyosun. Gebelik nasıl oluşur, oluşmazsa ne olur temel eğitim olmalı gerçekten.. yoksa iş güç fındık fıstık. Adet gördüysen gebelik yoktur.
9 ay adet olup sanci başlayınca hamileligini anlayanlar var o yüzden tarlusalda aynıAdet oldum diyosun gebelik durumu mu acaba diyosun. Gebelik nasıl oluşur, oluşmazsa ne olur temel eğitim olmalı gerçekten.. yoksa iş güç fındık fıstık. Adet gördüysen gebelik yoktur.
Adet oldum diyosun gebelik durumu mu acaba diyosun. Gebelik nasıl oluşur, oluşmazsa ne olur temel eğitim olmalı gerçekten.. yoksa iş güç fındık fıstık. Adet gördüysen gebelik yoktur.
Test yapıp öğrenebilirsin biz nerden bilelim9 ay adet olup sanci başlayınca hamileligini anlayanlar var o yüzden tarlusalda aynı
Test yaptım zaten negatif ama araştırdıgim kadarıyla tarlusal kullanıp adet olanlar hamile değildir diyorlar ama emin olamadım burada da sormak istedimTest yapıp öğrenebilirsin biz nerden bilelimöyle bir şüphen varsa önce test yapıp sonra kullanman gerekir ilacı. Düşüğe bile sebep olabilir.
Yani tarlusal kullanınca adet olunca da gebelik olabilir miBence sende biraz eğitim almalısın. Her adet olan gebe değil diye bi kural yok.
Test negatifse yoktur tabikiTest yaptım zaten negatif ama araştırdıgim kadarıyla tarlusal kullanıp adet olanlar hamile değildir diyorlar ama emin olamadım burada da sormak istedim
TeşekkürlerTest negatifse yoktur tabiki
O dediğin adet olmuyor işte. Neyse. :)Bence sende biraz eğitim almalısın. Her adet olan gebe değil diye bi kural yok.
Merhaba adet oldunuz mu ?tarlusal içince adet olursak gebelik durumu olur muTam aradığım konuuuuuu..... 3 gundur ara ara kasık ağrım ve şişkinligim var dogumdan sonra 15 ay sadece 2 defa ilac ile adet oldum doktorum vermisti. Ama gel geleim yine bir adet olmama durumum var bende tarkusala basladim. Ilaci kullanma suresinde adet olunur mu yani ilac bitmeden
Yani kullanınca adet olunmuyorsa gebelik mi vardırTarlusal gebeliğe bisey yapmaz pcoslularin yarısı belki kullanip hamile oldugunu öğrenmiştir
Persembe gunu son ilacı icicem. Insallah adet olurum ve hamile degilimdir. Ilac iverken hamile olan da varmış valla bacım pazrtesi kan tahlili verdim deli gibi sonuç bekliyorumMerhaba adet oldunuz mu ?tarlusal içince adet olursak gebelik durumu olur mu
hamileyseniz olmaz sanırım adetiniz. Hamileler de adet olabiliyor ama ilac icince adet olunmuyor bende onu anlamıyorum siz biliyor musunuzP
Persembe gunu son ilacı icicem. Insallah adet olurum ve hamile degilimdir. Ilac iverken hamile olan da varmış valla bacım pazrtesi kan tahlili verdim deli gibi sonuç bekliyorum
Hamile miyim degil miyim bilmiyorum ki bacım 15 ay adet olmadim dogumdan sonra 1 ay ara ile bu ilac ile adet oldum simdi gelen giden yok diye hem tahlil verdim hemde ilaci icmeye devam ediyorumhamileyseniz olmaz sanırım adetiniz. Hamileler de adet olabiliyor ama ilac icince adet olunmuyor bende onu anlamıyorum siz biliyor musunuz
Anladım canımHamile miyim degil miyim bilmiyorum ki bacım 15 ay adet olmadim dogumdan sonra 1 ay ara ile bu ilac ile adet oldum simdi gelen giden yok diye hem tahlil verdim hemde ilaci icmeye devam ediyorum
iLac bitmeden adet olunmaz zatenAnladım canım