Tarlusal ve gebelik

Senaylcn96

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ağustos 2016
37
3
6
29
Tarlusal bittikten üçüncü Gün az az adet olmaya başladım benim bir gebelik korkum vardı psikolojik olarak üç ay önceki ilişkiden defalarca test yapıldı hastanede kanda negatif ve idrarda da negatif cikti ultrasona da girdim en son Tarlusal kullandım adetim başlar gibi bugün hala risk var mıdır ?

Canım ne çıktı acaba bnde suan aynı durumdayım çok olmuş ama sormak istedim bittikten sonra sadece damla kadar geldi ve bitti bnde anlamadım acaba hamilelikten olabilirmi bu?sizde ne çıktı sonuc

Cnm benim eger hamileysen tarlusal hapını içtiginde bebegi destekler düşürmez yani eger hapı kullanmadan önce hamile degilsende hapı kullanmaya başlayınca da o günleri degerlendirir sen hamile kalma riskin var eczaneciye sordum benim doktorum da bu ilacı yazdı hamilede kalmak istiyorum dedim tmm bunu kullan dedi Araştırdım hamile kalanlar varmış hapı kullanıpta bide hap bittikten sonra 10 yada 15.gün içiresinde adet olunuyor eger hamile kalmazsanız bende degerlendirdim bebiş istedigim için lakin bu gün dayanamayıp bir test yaptım negatif tek çizgiydi sonuç hap bittile 5,5 gün oldu hastada olmadım daha gebede degilim hayırlısı olsun ya rabbim isteyen herkeze sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin aminnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…