Tarlusal ve Hamilelik

elifimo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Nisan 2016
4
1
1
31
Hanımlar merhaba ben bugün kayıt oldum baktım herkes soruyor. öğreniyor. Benim de sorum var
Bu tarlusal denen ilaçtan kullandım ben gebelik için. İlaç 6 gün sonunda bitti. Ertesi gün regl oldum. 5 gün sürdü. İlk 2 gün daha yoğun, sonraki 3 gün bayağı az.Şimdi kafama takıldı. Bu ilaçtan sonra regl olmama rağmen hamilelik riskim olabilir mi?

Ben de öyle düşünüyorum ama üstüne görme diye bir şeyler okumuştum. Bilen birileri yok mudur acaba :)

Ben de öyle düşünüyorum ama üstüne görme diye bir şeyler okumuştum. Bilen birileri yok mudur acaba :)
Olabilir ama o üstüne görme adetin çok az olması oluyo. Normal adet gibi değil cnm. Aklını karıştırma boşver varsa eğer yakında başka türlü kendini belli eder ::)

Ya henüz çocuk düşünmüyoruz. Tedirginliğim o yüzden zaten. Pazartesiye randevu aldım. Pazartesiye kadar kendimi yemektense biraz bilenlere danışmak istedim :))

canım aynı şeyi bende yaşadım. tarlusaldan önce 3 test yaptım negatif. bitti ilaç olmadım regl ama ilaç bittikten 3 gün sonra yine test yaptım kan testleri bunlar hep yine negatif. dün hassas gebelik testi yaptım tek çizgi. bende pco hastasıyım. düşünmekten yoruldum yardım edin nolur

İlacı gebelik için kullanmanız garip geldi, sanırım gebelik oluşmasın söksün diye kullandınız ama tarlusal'ın gebelik oluşmuşsa öyle bir etkisi olmuyor. gebeyseniz regl olmuyorsunuz prospektüse göre. yani sıkıntı yok gibi. ama ben sizin yerinizde olsam kan testi yaptırıp rahat ederdim şayet kafaya takıyorsam.

tarlusal progestoron salgıladığı için bebeğin tutunması daha kolay oluyormuş prospektüsünde yazıyor. ama hamile kalmak için kullanmak saçma bence çünkü adı üstünde adet söktürücü.

tarlusal progestoron salgıladığı için bebeğin tutunması daha kolay oluyormuş prospektüsünde yazıyor. ama hamile kalmak için kullanmak saçma bence çünkü adı üstünde adet söktürücü.

Onu doktorlar bilebilir, veriyorlarsa vardır bir bildikleri saçma diyemeyiz.
Gebeliği sonlandırmak için kullanmak çok daha saçma çünkü işi o değil bu ilacın. Gelecek olan adeti söker yalnızca. Gelmeyecek regli yaratamaz. Ayrıca sanırım diğer konunuza cevap vermişim, siz olduğunuzu fark etmemişim neyse. Rahatlayın biraz.

evet tabiki doktor verdiyse bir şey diyemeyiz, haklısınız.

Arkadaşlar regl gecikmesi yaşıyorum 15 gün oldu doktor tarlusal verdi ve olunca 3.Gün hormon testi yapalım dedi. İlacı okudum ve hamile kalmak isteyenler kullanmasın doğmamış bebeğe zarar vermesi beklenir yaziyo ben hamile kalmak istiyorum bu nedenle içmek istemedim. Kullananlar yorum yapar mi

Arkadaslar ben adete yakın 4 gun suren kanama yaşadım 1 damla kadar yerlesme kanamasi zannettim değilse kötü bişey mu diye hemen doktora gittim ve yaklaşık 2 aya yaklaştı adetim olmadım doktor bana tarlusal verdi beta hcg 0.100 yani negatif ti adet s okulun gel dedi 5 gün kullandım ama söyle bişey oldu tarlusal in 4 günü ovulasyontesti yaptım ve kop koyu çıktı 2 gun sonra dün silik ti 2. Çizgi yok gibiydi bugunde bi bakayım niye negatif çıkarsa calismayayim dedim ama biraz önce ki teste t ve c aynı koyuluktaydi sizce ben bidaha mi yumurtluyorum

Hayallerim_pitircigim bende aynı durumdayım tarlusal kullandım ertesi gün yumurtlama gördüm ovulasyonda. Hapın etkisi mi yoksa kendiliğinden mi oldu bilmiyorum. Adet görmek için kullaniyorum pcos um. Siz devam ettiniz mi neler yaşadınız acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…