Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İctikten kac gun sonra regl olunur acaba
Ilaç içmektense sanırım adet düzensiliğin var ben ne çektim bir ben bilir birde allah hapın yerine
hayıt
civanperçemi
soğan suyu
araştır ve iç hemen gelmesini istiyorsun hayıt tohumu al 1 fincan suya 1 tatlı kaşığı koy 5 dk demlensin iç 2-3 günde gelir ama bunlar geçici
Ilaç içmektense sanırım adet düzensiliğin var ben ne çektim bir ben bilir birde allah hapın yerine
hayıt
civanperçemi
soğan suyu
araştır ve iç hemen gelmesini istiyorsun hayıt tohumu al 1 fincan suya 1 tatlı kaşığı koy 5 dk demlensin iç 2-3 günde gelir ama bunlar geçici
tarlusal ı doktor mu verdi kendin mi aldın ? kaç gün sonra mens olurum diye sorduğuna göre doktor vermemiş.
Adet düzensizliği çok lanet bir şey biyolojik kısmını geçtim psikolojik olarak çok yoruyor insanı
Tam 6 ay regl olamamıştım.Ozaman da söyleyen çok olmuştu soğan suyunu maydanozu felan.Denemek nasip olmadı
ahhh canım sorma ben 1 sene belki 3 4 defa oldum çok zor ameliyattan sonra geçti çok şükür
Geçmiş olsun ben hala cebelleşiyorum bu illetle dr gittim kist dedi doğum kontrol hapı verdi 3ay kullandım kistim gitti bir müddet düzenlide oldum.
Sonra tekrar bozdu yine gittim rahmin temiz adet olunca gel dedi.O ara buralarda değildim gidemedim.Şimdi işte tarlusalı tekar alıyorum
canım tarlusalda bi horman bence hemen doktor a git aksatma bilmiorum çocugun varmı ewlimisin die ama çok önemli bi kadının düznli adet olması ben öğrendim kisi 15 gün sonraya hemen ameliyat tarihi aldım çünkü ilaçla yok edilecek gibi değildi .. ilk ewlendiğimde bilğisizdim doktorda neymiş anlamazdım hiç .. akıl verende olmadı tabi :)
ya arkadaşlar bu konuyu kapatmak istiorum ama nasıl kapanır bilmiorum 5 ay geçmiş![]()
Mune'ye mesaj at
Bekarım doktora git gel artık alıştık.İlacı alıyorum çünkü adeti görmem lazım,hormon testi yapacaktı doktor adet olup adetimin ikinci günü gelmemi söyledi.
Kadınsal hastalıklar zor.Senin kistin kaç cm di belli bi büyüklüğü ameliyat yapıyorlar:26: