P piskoloji Üye Kayıtlı Üye 6 Temmuz 2012 66 0 16 Bursa 10 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi piskoloji #1 tarlusal adet söktürücü kullanıpda kahverengi akıntı yaşayan varmı bu neden olur kaç gün içinde tam olarak hasta olabilirim
tarlusal adet söktürücü kullanıpda kahverengi akıntı yaşayan varmı bu neden olur kaç gün içinde tam olarak hasta olabilirim
acemiperi Şükür Rabbime Kayıtlı Üye 8 Mayıs 2008 8.605 524 363 10 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi piskoloji #2 Hapı kullandıktan sonra bir hafta on gün içinde adet olman gerekiyor. Forumda bununla ilgili konular var. Oradan bakabilirsin
Hapı kullandıktan sonra bir hafta on gün içinde adet olman gerekiyor. Forumda bununla ilgili konular var. Oradan bakabilirsin
fb_qirL Guru Kayıtlı Üye 5 Aralık 2008 613 9 318 İstanbul 10 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi piskoloji #3 piskoloji .!.: tarlusal adet söktürücü kullanıpda kahverengi akıntı yaşayan varmı bu neden olur kaç gün içinde tam olarak hasta olabilirim Genişletmek için tıkla... ben kullanmıstım bıkacgun ıcınde adet olursun ılk kahverengı akıntı gıbı gelıyor devam et kullanmaya.
piskoloji .!.: tarlusal adet söktürücü kullanıpda kahverengi akıntı yaşayan varmı bu neden olur kaç gün içinde tam olarak hasta olabilirim Genişletmek için tıkla... ben kullanmıstım bıkacgun ıcınde adet olursun ılk kahverengı akıntı gıbı gelıyor devam et kullanmaya.
GnotiSeavton yine yeniden... Kayıtlı Üye 11 Ocak 2010 1.854 41 358 10 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi piskoloji #4 Neden konuları ilgili topiklere açmayıp burayı meşgul ediyorsunuz ki... Editörlerin dünya kadar işleri var,bir zahmet konuları gerekli yerlere açın...
Neden konuları ilgili topiklere açmayıp burayı meşgul ediyorsunuz ki... Editörlerin dünya kadar işleri var,bir zahmet konuları gerekli yerlere açın...
Piskolata kalbimde iki prens :) Kayıtlı Üye 16 Şubat 2011 6.601 54 108 Diğer 10 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi piskoloji #5 aynı sorunun için 5 tane farklı konu açmışsın bi konunda devam etsen daha iyi olmaz mı
P piskoloji Üye Kayıtlı Üye 6 Temmuz 2012 66 0 16 Bursa 10 Temmuz 2012 Konu Sahibi Konu Sahibi piskoloji #6 fb_qirL .!.: ben kullanmıstım bıkacgun ıcınde adet olursun ılk kahverengı akıntı gıbı gelıyor devam et kullanmaya. Genişletmek için tıkla... kullandım hepsi bitti ama hala kahverengi geliyo nekadar süre sonra normal olmuştun
fb_qirL .!.: ben kullanmıstım bıkacgun ıcınde adet olursun ılk kahverengı akıntı gıbı gelıyor devam et kullanmaya. Genişletmek için tıkla... kullandım hepsi bitti ama hala kahverengi geliyo nekadar süre sonra normal olmuştun