- 25 Aralık 2016
- 57
- 11
- 3
- 32
- Konu Sahibi gulciceklimm
Lutfen yardim edermisiniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aklimda soru isareti var isin icinde cikamiuorumGecenin ilerleyen saatlerinde figürlü migürlü tarot kartları. En sevdiğimkonu yanlış yerde, bir de yardım edilecek şey ne ki merak ettim
Anlamadım siz tarot bakıyorsunuz falla ilgili mi bir şey soracaksınız yoksa bir başka bir durum var faldan mi yanıt almak istiyorsunuzAklimda soru isareti var isin icinde cikamiuorum
Anlamadım siz tarot bakıyorsunuz falla ilgili mi bir şey soracaksınız yoksa bir başka bir durum var faldan mi yanıt almak istiyorsunuz
Bence sen farklı bir konu açıp sıkıntının anlat. Burdaki kadınlar çok akıllıdır, sorularına cevap bulurlar. Falla eylem yapılması tabii biraz garip ama demekki o kadar bunalmissin. Fal sonuçta ,gerçekçiliği yokki. Bence sen derdini anlat daha faydalı olurHayir canim, Tarot baktirmak istiyorum..
Bi cikmazin icindeyim, kendime göre( ve bunun yanitini almak istiyorum.. belki sacma gelebilir kimileri icin fakat.. bilemiyorum, suan ihtiyaçim var...
Bedavaya fal bakmazlar sen derdini anlat biz olacagi soylerizHayir canim, Tarot baktirmak istiyorum..
Bi cikmazin icindeyim, kendime göre( ve bunun yanitini almak istiyorum.. belki sacma gelebilir kimileri icin fakat.. bilemiyorum, suan ihtiyaçim var...
Bence sen farklı bir konu açıp sıkıntının anlat. Burdaki kadınlar çok akıllıdır, sorularına cevap bulurlar. Falla eylem yapılması tabii biraz garip ama demekki o kadar bunalmissin. Fal sonuçta ,gerçekçiliği yokki. Bence sen derdini anlat daha faydalı olur
Sagol canim.. yazdim bu ara derdimi alta...Bence sen farklı bir konu açıp sıkıntının anlat. Burdaki kadınlar çok akıllıdır, sorularına cevap bulurlar. Falla eylem yapılması tabii biraz garip ama demekki o kadar bunalmissin. Fal sonuçta ,gerçekçiliği yokki. Bence sen derdini anlat daha faydalı olur
Pardon canimAynı konuyu acısını zaten neden ikinci kez konu açıyorsunuz?